MUHTARLARDAN BİLGE SARAL İÇİN ORTA AÇIKLAMA

Gölcük’te görev yapan muhtarlar, Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral’ın bir dönem daha görevde kalması için bir araya geldi.

İlçemizde Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtarı olan ve dernek yönetiminde bulunan Necati Baz, muhtarlar adına bir açıklama yaparak ortak düşüncelerini dile getirdi ve “İlçemizde toplam 34 seneden bu yana hizmetlerini sürdüren ve derneğimizin başkanlık görevini yürüten Bilge Saral, bu görevini bir başka muhtar arkadaşımıza bırakmak, görev sürecini tamamlamak istiyordu. Bunu da bizlere açıklamıştı. Bu yönde bir çalışma da yapan değerli başkanımız, kendisinin yerine bir muhtarımızın geçmesini istemekteydi” dedi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhtar Necati Baz, açıklamasını bitirerek “Fakat biz muhtarlar olarak kendisini bu görevde görmek istediğimizi uzun bir süreden bu yana dile getirmekteydik. Dinlenmek, görevi bir başkasına devretmek, elbette kendisinin en doğal hakkıdır ama biz onun başkanlık görevini devam ettirmesini istiyoruz. Bu yönde almış olduğumuz kararımızı da derneğimizde bir toplantı yaparak kendisine tebliğ ettik. Biz başkanımız Bilge Saral’ı görevinde görmek istiyoruz. Bu konuda da kendisini ikna ettik. Daha uzun yıllar, sağlıkla bu görevini sürdürmesini istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − 71 =