Kavaklı Sahil Caddesi’nde asfalt serimine başlandı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi’ndeki çalışmalarda büyük aşama kaydedildi

Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi’nde asfalt serimine başlandı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma ile Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi yenileniyor. 1 kilometrelik caddenin İzmit-Gölcük istikametinde binder asfalt serimine başlandı. Önümüzdeki günlerde asfalt serimi yapılan yol araç trafiğine açılacak. Gölcük Kavaklı Caddesi Gölcük-İzmit istikametinde ise terasman ve üst yapı çalışmaları devam edecek.

ASFALT SERİMİNE BAŞLANDI

1 kilometrelik caddeye 5 bin 650 ton plent mix temel serecek ekipler, 2 bin 350 ton binder, 1.525 ton da aşınma asfaltı sererek Kavaklı Sahil Caddesi’ni konforlu ve modern bir hale getirecek.  Çalışmalar tamamlandığında dekoratif aydınlatmalar, yürüyüş ve bisiklet yoluyla ışıl ışıl olacak Kavaklı Cadde’si Gölcüklülerin nefes alacağı bir yer olacak. Tamamlandığında Gölcük Kavaklı Caddesi vatandaşların yürüyüş yapabildiği, bisiklet sürebildiği ferah ve aydınlık bir hale gelecek.

 ALTYAPISI YENİLENİYOR

Platform genişletme çalışmaları tamamlanan 8 metre genişliğindeki Gölcük Kavaklı Caddesi, 12 metre genişliğe çıkartılacak. Caddenin 500 metrelik kısmında yağmur suyu altyapısı yenileniyor. 8 metre genişliğe sahip cadde gidiş, geliş ve park şeritleriyle birlikte 12 metre genişliğe çıkarılacak. Baskı beton kaldırım yapılacak cadde, kaldırım ve bisiklet yolu ile birlikte 20 metre platform genişliğine sahip olacak. 2,5 metre genişliğinde 2 bin 250 metrekare bisiklet yolu yapılacak Kavaklı Caddesi’nde 6 bin metrekare baskı beton kaldırım yapılacak.

12 METRE GENİŞLİĞE ÇIKARILACAK

12 metre genişliğe çıkarılacak Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi orta refüje yapılacak dekoratif aydınlatmalarla estetik bir görünüme kavuşurken bisiklet sürücüleri için yapılacak bisiklet yoluyla vatandaşlar rahatlıkla ve konforlu bir şekilde bisikletlerini sürebilecekler.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 2 =