AKŞEMSEDDİN’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ

Kocaeli Akşemseddin Gençlik ve Düşünce Derneği 3. Olağan Genel Kurulunun ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantı da başkanlığı devralan Mehmet Turan ve yeni yönetimi, Serdar Bayram’dan aldıkları bayrağı daha da yukarılara taşımak için canla başla çalışacaklarını söyledi. 

Merkezi ilçemizde bulunan Kocaeli Akşemseddin Gençlik ve Düşünce Derneği 3. Olağan Genel Kurulunun ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.  Bir önceki dernek başkanı Serdar Bayram başkanlığı yardımcısı Mehmet Turan’a devretti. Devir teslim töreni sonrasında ilk toplantıya Mehmet Turan ve yönetiminin yanı sıra bir önceki dönem dernek başkanı Serdar Bayram ve yönetimi de katılım sağladı.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Yeni Başkan Mehmet Turan yaptığı açıklamada, “Serdar Bayram abimizden aldığımız bu bayrağı daha da yukarılara taşımak ve başarılı çalışmalara imza atmak için canla başla çalışacağız. Rabbim girdiğimiz bu yolda bizleri muzaffer eylesin. Serdar Bayram başkanımıza da çok teşekkür ediyor, her zaman yanımızda olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.  Bayramda yeni başkana ve yönetimine başarı dileklerini iletirken, dernek yönetiminin ve üyelerinin tanışmasının  ardından bugüne kadar olan dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmasıyla toplantı sona erdi.

Yeni dönem Dernek Başkanı Mehmet Turan’ın yönetim ve denetim listesi şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU: MEHMET TURAN (BAŞKAN), YILMAZ OLHAN, ZAFER ARAS, ERDOĞAN CİVAN, CELAL ÇELİK, ERGİN BAYLAN, FATİH AKBAŞ

DENETİM KURULU: ALİ KEMAL ÖZTÜRK, SİNAN UZUNER, MUSTAFA YILMAZ – Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =