Ali Yıldırım Sezer teşkilat ile buluştu

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte ilçe binasında parti teşkilatlarıyla bir araya geldi. AK Parti Gölcük İlçe SKM, meclis üyeleri, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları ve mahalle başkanları ile gerçekleşen iki ayrı toplantıda konuşan Sezer, 31 Mart seçimlerinden Gölcük’te yeni zaferler elde edilmesi noktasında en ufak bir kuşkusu olmadığını dile getirdi.

EN UFAK KUŞKUMUZ YOK
Toplantılarda partililere seslenen Sezer, “Arkadaşlar önümüzde önemli ve bir o kadar da zorlu bir süreç var. 31 Mart akşamı seçimden zaferle ayrılacağımız noktasında en ufak bir kuşkumuz yok. AK Parti bayrağı yine Gölcük burçlarında dalgalanmaya devam edecek. Bu süreçte sizlere çok ama çok büyük görevler düşüyor. 31 Mart seçimleri şuana kadar olan seçimlerin belki de en önemlisi. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtikten sonra yapılan ilk yerel seçim. Eğer biz bu seçimi Allah’ın izniyle başardığımız takdirde ülkemizin önü açılacaktır” dedi.

OYUMUZU ARTTIRACAĞIZ
Konuşmasına “Sen, ben yok, Gölcük var” diyerek devam eden Sezer, “Bu anlayışımızı ancak ve ancak siz teşkilat üyelerimiz ile başarabiliriz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sabahın ilk ışıklarından gecenin geç saatlerine kadar hep birlikte çalışacağız. Bir kişinin dahi vereceği oyu önemseyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Gölcük’ün adayı sensin dediği andan itibaren, bir dakika bile boşa harcayamayız. İnanıyoruz ki çalışmalarımızla Gölcük’te oyumuzu arttıracağız. Bu seçimden büyük bir zaferle ayrılacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =