KATIRCIOĞLU: “TOPLUMSAL MUTABAKAT SAĞLANIRSA İDAM GELİR”

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, dün Gölcük’e gelerek, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimini ziyaret etti, sonrasında da seçim sonrasında bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Vekil Katırcıoğlu ayrıca güncel konularla ilgili bir de basın toplantısı düzenledi ve toplumsal mutabakatın sağlanması halinde idamın gelebileceğini söyledi.

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, dün Gölcük’e gelerek, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimini ziyaret etti, sonrasında da seçim sonrasında bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Milletvekili Katırcıoğlu’nun ziyaretinde AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp yaptığı konuşmada şunları söyledi:  “Sayın vekilimize öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Bugün Sayın Vekilimiz Gölcük’te. Sayın Vekilimizin ziyaret nedeni seçim süresi boyunca gittiğimiz yerlere, esnaflara ve bizlere teşekkür manasında ziyaretler gerçekleştirmek. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler sadece seçimlerde değil her zaman sahalarda olduğumuzu kanıtlıyoruz. 24 Haziran Seçimlerinde halkımız Türkiye’nin geleceği noktasında partimize teveccüh göstermiştir. Bu yüzden değerli halkımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

“KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise yaptığı açıklamada, ‘Bu bizim 15 yıldır uyguladığımız bir politika. Bizler her zaman sahadayız. Ertesi gün seçim varmış gibi halkımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir kadın olarak kendimi çok şanslı görüyorum. Bunun en büyük payı da teşkilatlarımız. Ayrıca Gölcük’ün bir kızı olarak kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Her zaman kollarımız ve paçalarımız sıvalı olarak, her an terimiz ıslak olarak çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. Ben bu noktada teşkilatlarımın her birine yoğun çalışmalarından ve emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Böyle bir teşkilatın bir mensubu olarak gerçekten çok şanslıyım. Bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“BİZİ KİMSE BÖLEMEYECEK”

Katırcıoğlu açıklamasının devamında ise,  “Önümüzde yerel seçimler var. Bu noktada ülkemizin içinde bulunduğu tehlikelerin farkındayız. İl Danışma Kurulu toplantısında bir konuşmam olmuştu. 15 Temmuz gibi saldırılar devam edecek. 15 Temmuz gibi saldırılar olmasa  da toplumu rahatsız edebilecek saldırılar olacak. Ülkemizi bölme çalışmaları, ayrıştırma çalışmaları var. Ekonomik olarak ayrıştırma sinsi politikları var. Bizler bu saldırılara karşı en iyi mücadele veriyoruz. Avrupa’nın, Asya’nın bizim yanında olmak çok umut verici. Bizi kimse bölemeyecek. 2023 hedeflerimize, 10. büyük ekonomi hedefimize, 2071 hedefimize güçlü bir şekilde ilerlemekteyiz. Şunu bir kez daha belirteyim ki bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın ve siz değerli teşkilatlarımızın yanındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE İYİLEŞİYOR, AYAĞA KALKIYOR”

Af ve idam konusunda sorulan sorular nedeniyle açıklamalarda bulunan Vekil Katırcıoğlu: ‘İlk günden beri Cumhurbaşkanımız, Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamalara gerekli cevabı verdi. Benim kendi düşüncem ise Cumhurbaşkanımızın ve partimizin aldığı kararların arkasında durmaktır. Yapılan açıklamalar doğrutulsunda bizler bu konunun arkasındayız. İdam konusunda gerekli tasarılar gelsin, bakalım, ona göre değerlendirme yaparız. Bu konuda toplumsal mutabakatın ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çok önemli. Yeni sistem hastalıkların şifası olacak.  Siyasi partilerin bu süreçte ayakta durabilmeleri için söylemlerine dikkat etmeli, toplumsal mutabakata, halkın isteklerine uymalıdır. Bu süreçte siyasi dostlukları etkileyecek toplumsal hastalıkları dile getiren konuşmalarla yapılmamalı. Toplumsal beklentilerin ortak mutabakatla hayata geçecek sürece giriyoruz. Şuna herkes inansın Türkiye iyileşiyor, Türkiye ayağa kalkıyor. İdam konusunda tasarı önümüze gelsin, maddelere bakalım, nasıl bir kanun düzenleme yapmışlar, toplumda onaylıyorsa gereği yapılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi şahsi söylemlerle değil, toplumsal mutabakatla idam konusuna karar vereceğiz. Kesinlikle buradan bir duyuru yapmak istiyorum halkımıza, toplumsal bir tepkiyi ortak mutabakatla çözelim. Vandalca davranışlar, şahsi düşünceler topluma zarar veriyor’ diyerek önemli açıklamalarını bitirdi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − 57 =