Hayvan pazarında hareketlilik başladı

Gölcük Belediyesi tarafından Selimiye eski taş ocaklarında yaptırılan hayvan pazarına kurbanlık hayvanların girişi başladı. Hayvan sahiplerinin 15 Ağustos’a kadar kalma süreleri var.

FİYAT ARALIKLARI

Gölcük Belediyesi tarafından Selimiye eski taş ocakları mevkiinde yaptırılan hayvan pazarında 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi hareketlilik arttı. Büyük Baş hayvanlar genellikle Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bolu ve yakın çevre illerden hayvanlarını getiren çiftçiler, küçükbaş bin TL ile 2 bin TL, büyükbaş ise 7 bin 700 TL ile 17 bin TL arasında değişen fiyat aralıkları ile müşteriye satmaya çalışacaklar.

HAYVANLAR GELMEYE BAŞLADI

Her türlü hizmeti çiftçilere en güzel şekilde vermeye çalıştıklarını belirten Hayvan Pazarı sorumluları hayvanların  gelmeye başladı. Şu ana kadar 500 adet büyükbaş, 250 adet küçükbaş hayvan geldi. Bayramın dördüncü gününe kadar burada kalacaklar. Pazara gelen hayvan satıcıları ise pazarda en iyi bir şekilde rahat etmelerini sağlıyoruz dediler.

MÜŞTERİLER GELMEYE BAŞLADI

Gölcük Belediyesi tarafından bu sene Selimiye eski taş ocakları mevkiinde kurulan hayvan pazarına vatandaşlar ilgi gösterirken havyanların pazarlıkları da devam ediyor hayvan satışlarında müşteriler almak istedikleri büyük baş hayvanların el sallayarak pazarlıklarını yapıyorlar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − = 13