Kasisimiz illa ki çocuklarımız mı olsun

Gölcük Halıdere’de geçtiğimiz haftalar içerisinde meydana gelen kazada küçük çocuğa araba çarpması sonucu minikler eylem yaptılar.

Geçtiğimiz günlerde Gölcük Halıdere çarşı merkezinde hız yapan bir araç tarafından küçük çocuğa araba çarpması sonucu yaralanmıştı, mahalle sakinleri Halıdere’de hız yapan araçlardan büyük şikayetçi oldular.

Mahalle sakinleri yetkililere yola kasis konulmasını istediler ancak kimse sesini çıkarmayınca mahalledeki küçük çocuklar 5 dakikalık eylem yaptılar, kaza yerinden çarşı merkezine kadar yürüyen küçük çocuklar yetkililere seslendiler ve yola kasis istediler.

ORMANCIOĞLUNDAN SÖZ ALDILAR

Halıdere’de küçük çocukların kasis yapılması için yaptıkları 5 dakikalık eylemi Gölcük Belediye Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu sessiz kalmadı ve Halıdere’ye giderek burada vatandaşlar ve muhtarlarla görüştü sorunu dinledikten sonra kasisin yapılacağı sözünü verdi.

Halıdere’de küçük çocukların yaptıkları 5 dakikalık eylemde öncülük yapan büyükler ise yaptıkları eylemde şunları dile getirdiler: “Geçtiğimiz Hafta yaşanan talihsiz olayı sizlere aktamıştık malesef en fazla 30 km hızla  gidilmesi gereken yerde, hızla gecen araçlardan artık çok yorulduk. Ya bi kasis yada bu hızı kesicek bir şeyler istiyoruz. Canımızın yanmasından sesimizin duyulmamasından artık çok yorulduk. Ama bir kasise aldığımız cevap bile Halıderemize karşı görüşü ve düşünceyi öne seriyor. Biz artık üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz.

Biz sahipsizliğimizi haykırmak için bir ve beraber olmak için toplanacağız. Bu toplanmalarımız ilk değil sonda olmayacak artık bizleri sürekli birlik ve topluluk halinde göreceksiniz daha çok işimiz var yolumuz uzun. Bu Akşam bizleri yalnız bırakmayan Halıdere’li Güzel insanlara çocuklarımıza Halıderespormuzun minik yüreklerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =