SEZER TAŞIMACI KOOPERATİFLERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, ilçedeki taşımacı kooperatiflerini ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin farklı dinamikleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Sezer son olarak İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Gölcük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nizamettin Meteer’i, Saraylı ve Örcün Kooperatifi Başkanı Osman Çavdar’ı, İzmit ve Gölcük Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Malçok’u ve Değirmendere Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar’ı ziyaret etti, üyelerle bir araya geldi.

1 NİSAN´NDAN SONRA DA DİYALOG HALİNDEYİZ

STK’ların kendisi için büyük önem taşıdığını, aday olmadan önceki süreçte de Kocaeli Barosu başta olmak üzere, Kent Konseyi’nde, Sinema ve Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nde ve daha birçok sivil toplum kuruluşu içerisinde yer aldığını belirten Sezer, 1 Nisan sonrasında da STK’larla diyalog halinde olacaklarını belirtti.

KARARLARI UZLAŞMAYLA ALACAĞIZ

“Yapılan çalışmalar konusunda ilgili tüm kamu, özel sektör ve sivil toplum temsilcilerinin fikirlerine başvuracak, kararları demokratik katılım süreçlerini işleterek, en geniş uzlaşmayla alacağız” diyen Sezer, “Milletimizin hayat kalitesini artırmayan hiçbir işe vakit ve kaynak ayırmayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − = 37