KARİYER GELİŞTİRME PROJESİ DEVAM EDİYOR

Gölcük Vizyon 2023 Sağlık ve Turizm Çalışmaları başlığı altında Kent sağlığına yönelik olarak Gölcük ilçesi ilk ve orta dereceli okullarda Ağız ve Diş Sağlığı taraması ve Mesleki Kariyer Geliştirme projesi devam ediyor.

 

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Kent Konseyi işbirliği ile yapılan Gölcük Vizyon 2023 Sağlık ve Turizim Çalışmaları başlığı altında Kent sağlığına yönelik olarak Gölcük ilçesi ilk ve orta dereceli okullarda Ağız ve Diş Sağlığı taraması ve Mesleki Kariyer Geliştirme projesi devam ediyor. Proje kapsamında Roterdam İlkokulunda minik öğrencilere diş sağlığı taraması yapıldı.

VİZYON 2023 PROJESİ

Vizyon 2023 projesi kapsamında Roterdam İlköğretim Okulu 5. Sınıflardan 150 öğrencinin ağız ve diş taramaları gerçekleştirildi ve tarama sırasında tedavisi yapılması gereken öğrenciler belirlenerek Gölcük Ağız ve diş Sağlığı Merkezi’ne yönlendirildi. Ayrıca tarama sonrasında öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye edildi. Hazırlanmış olan proje kapsamından 5 bin öğrenciye ulaşılması hedeflenmektedir. Bu proje başlangıç projesi olup, benzer içeriğin devam projeleri ile projede yer almayan okullar için yapılması hedefleniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 35 = 44