Gölcük’ün turizme açılan penceresi GÖLCÜK BELEDİYESİ ILICA TESİSLERİ

Gölcük’ün turizme açılan penceresi

GÖLCÜK BELEDİYESİ ILICA TESİSLERİ

 

Gölcük’ün turizme açılan penceresi olan ve hemen her gün yüzlerce insanı ağırlayan Gölcük Belediyesi Yazlık ILICA Tesisleri hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak misafirlerine daha iyi hizmet vermeyi planlıyor. İşte Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri’nde A’dan Z’ye verilen hizmet ve fiyatları. 

Gölcük’ün turizme açılan penceresi olan ve hemen her gün yüzlerce insanı ağırlayan Gölcük Belediyesi Yazlık ILICA Tesisleri, misafirlerine daha iyi hizmet vermek için hizmet kalitesini son dönem de daha da arttırdı. Gölcük Yazlık Mahallesi’nde bulunan Ilıca Tesisleri, 2. yüzyılda Roma Döneminde bile insanların kullandığı bilinen, pek çok hastalık için şifalı olduğuna inanılan suyun kaynağında, 10 dönümlük alanda kurulmuştur. Mimarisiyle aslına uygun otantik bir atmosfer sunan Ilıca Tesisleri, birçok aktiviteyle de farkını ortaya koyuyor.

TESİSLERDE HANGİ HİZMETLER VAR?

Termal Havuz, Sauna, Buhar Odaları, Masaj Odaları, Şok Kovası, Jakuzi, Türk Hamamı, Aile Odaları, Engelli Havuzu, Vitamin Bar, Teras Kafetarya, Dinlenme Alanları, Gezi Alanları ve Otopark hizmetinin verildiği Ilıca Tesisleri, suyu ile de şifa dağıtıyor. Tesislerde ayrıca Gelin Hamamı imkanıyla eski bir kültürümüzü de yaşatma imkanına kavuşmuş olacaksınız.

ILICA GİRİŞ VE ODA FİYATLARI NELER?

Buna göre 0-5 yaş Ücretsiz, 5-12 yaş hafta içi, hafta sonu 15 TL, 12 yaş ve üzeri hafta içi 35 TL, hafta sonu 40 TL, aylık aboneliklerde ise 5-12 yaş çocuk 150 TL, yetişkinler için 300 TL olarak fiyatlandırıldı. Fiyata dahil aktiviteler ise havuz, sauna, buhar odası, çocuk havuzu, engelli havuzu, jakuzi, hamam ve şok kovası.

Aile odalarının fiyatı ise hafta içi 75 TL, hafta sonu ise 85 TL, özel saunası olan Vip Aile Odası ise hafta içi 140 TL, hafta sonu ise 170 TL olarak hizmet verecek. 10 kişi ve üzerindeki gruplara ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. Ilıca Tesisleri Sabah 09:00’da açılıyor, akşam 23.00’da ise kapanıyor.

ILICA AKTİVİTE ÜCRETLERİ

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri misafirlerini daha iyi ağırlamak ve aktivitelere katılımını sağlamak için paket fiyatlar belirledi. Buna göre Paket 1: Kese, Köpük Masajı, 25 dakika: 45 TL, Paket 2: Kese, Köpük Masajı ve Tüm Vücut Masajı, 55 dakika: 100 TL, Paket 3: Kese, Tüm Vücut Masajı, 50 dakika: 85 TL, Paket 4: Kese, Kahve Köpük Masajı, 35 dakika: 75 TL olarak fiyatlandırıldı.

Ayrıca; Kese 10 dk: 25 TL, Köpük Masajı 25 dk 25 TL, Tüm Vücut Yağ Masajı 35 dk.70 TL, Medical Sırt Masajı 30 dk.55 TL, Aroma Therapy Kokulu Yağ Masajı 40 dk. 80 TL, Relax Masajı 60 dk. 85 TL, Ayak Masajı 25 dk. 50 TL.

PEKİ ILICA SUYU NEYE İYİ GELİR?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan tahlil ve tetkikler neticesinde termal suyun selenyum, çinko, alüminyum, sodyum, demir, mangan, kalsiyum florür, bromür, klorür, bikarbonat, sülfat, hidrojen sülfür, sülfür (kükürt) ihtiva ettiği ve egzama, akne, sedef hastalığı, eklem hastalıkları, kireçlenmeler, yumuşak doku romatizmaları, yaralanmalar sonucu oluşan hastalıkların tedavisi, kısırlık, sindirim sistemi rahatsızlıkları, inhalasyon yolu ile kronik solunum yolu hastalıkların tedavisinde yararlı ve etken olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca termal suyun yaşlanmayı geciktirme, bağışıklık sistemini güçlendirme, hücre yenileme, kansızlık, uykusuzluk, genel vücut güçsüzlüğü, kemik erimesini önleme, kanı dezenfekte etme, hazmı kolaylaştırma, vücudun su dengesini sağlama, mide asidinin oluşumunu engelleme, ağız kokusunu giderme, bakterilere karşı vücuda direnç kazandırma, safra salgısını canlandırma gibi bir çok faydaları bulunmaktadır. AYRINTILI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN TEL: 0262 433 23 33

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 6 =