Asayiş’ten kaçak rakı operasyonu

İlçe Emniyet Müdürlüğü yaklaşan yılbaşı öncesinde alkol üreticilerine yönelik operasyon düzenledi çok sayıda kaçak alkol ve rakı ele geçirdiler.

Yılbaşı yaklaşmasıyla birlikte Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ilçemizde kaçak alkol ve alkol üretimi yapıp ticaret amaçlı şahıslar üzerinde çalışmalar yapıldı ve çok sayıda kaçak alkol ele geçirildi.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri her yılbaşı öncesinde ilçemizde kaçak alkol satışları yapan şahıslar üzerinde yapılan takipte M. U adlı şahsın asayiş büroda alınan ifadesinin ardından Şirinköydeki evinde yapılan aramaları sırasında evin bodrumunda çok sayıda kaçak yapımı yeni rakı ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü her yılbaşı öncesinde Gölcük Halkının daha sağlıklı bir şekilde yeni yıllarını geçirmeleri ve kaçak alkoller konusunda ise halka kaçak alkol satışlarının önüne geçilmesi için başarılı çalışmalarını sürdürüyorlar. Kaçak alkol maddesiyle yakalanan M. U adlı şahsın alınan ifadesinin ardından cumhuriyet savcılığı talimatıyla yasal işlem yapıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 61 = 67