KAPISININ ÖNÜNDE 250 KİŞİYİ İFTARDA AĞIRLADI

 

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, eşi ve kızının desteği ile İhsaniye Merkez’de bulunan evinin önünde dostlarını ve mahalle halkını 4.kez iftarda ağırladı, herkese birlik beraberlik örneği gösterdi.

 

 

 

 

İlçemizde geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, eşi ve kızının desteği ile İhsaniye Merkez’de bulunan evinin önünde dostlarını ve mahalle halkını 4.kez iftarda ağırladı. Kendi elleriyle hazırladıkları iftar yemeğine 250 kişinin üstünde davetli katılırken, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri de Bat’ı yalnız bırakmadı. Katılanlarla tek tek ilgilenen Hasan Bat, eşi ve kızı örnek bir ev sahipliği gösterirken, takdir topladı.

HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Bat gazetemize yaptığı açıklamada, “Böylesine bir günü yaşadığım için gerçekten çok mutluyum. 4.kez verdiğimiz iftar yemeğinde eşim ve ailemle birlikte hazırlandık, dostlarım, akrabalarım ve komşularımda bizleri yalnız bırakmadı. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, birlik beraberlik içinde nice Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 6 =