Kaman ve İşeri Gürkan Park Sitesi’ne ziyarette bulundular

Kocaeli İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman, CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Örgütü Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Aynacı ve parti üyeleri Gürkan Park Sitesi sakinleriyle buluşarak istek ve eksiklikleri dinledi. Samimi bir ortamda yüksek ilgiyle karşılanan belediye başkan adayları Kocaeli ve Gölcük’te olası zafer sonrası yapılacakları anlattılar. Serdar Kaman’ın vatandaşın cebine dokunacak olan ucuz elektrik ve su ya dikkat çekerken, İsmet İşeri’nin şeffaf belediyecilik anlayışıyla Gölcük halkının ve esnaflarının derdine çare olacağız ifadeleri ön plana çıktı.

Vatandaşımıza tüm sorunları çözülmüş bir Gölcük sözü veriyoruz

Site sakinlerine seslenen İsmet İşeri “Donanma Kentine yakışır ve yarışır bir görüntü kalmamıştır. İnsani gelişmişlik açısından Gölcük bugün çok gerilerde kalmıştır, sosyal ihtiyaçlarını halkımız yaşadığı yerde gideremiyor. Çalışmalarımız sonucunda Gölcük’ün öncelikli sorunlarını tespit ettik. Vatandaşımıza tüm sorunları çözülmüş bir Gölcük sözü veriyoruz. Sosyal yaşam alanlarıyla, trafik sorunu kalmamış, otopark yeri için dört dönülmeyen bir ilçeyi sizlerle inşa edeceğiz. Gelin el ele vererek sosyal belediyecilik bu ilçeye neler katabilir hep beraber gösterelim” dedi.

Kocaeli halkına ve girişimcilere ucuz elektrik ve su sağlayacağız

Yüzeysel bir şekilde projelerine değinen Serdar Kaman “ Gölcük için ulaşımdan sosyal alanlara kadar her yapı için çalışmalarımız olacak ancak gönlümden geçen ilk projelerden biri Deprem Müzesi yapmak. Deprem öncesi Gölcük’ü gösterecek o felaketi unutmadan bir daha olmaz düşüncesini kafamızdan atacak bir yer inşa etmek istiyorum. Bir diğer konu ise vatandaşın cebine dokunacak olan elektrik ve su konusu kendi üreteceğimiz elektrik ve su ile hem halkımız rahatlayacak hem de sanayide iş yapan kardeşlerimize kolaylık sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − = 61