CUMHUR İTTİFAKI MHP’NİN TANITIM TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kuruluşunun 50. Yılında partisinin Belediye Meclis üyesi aday tanıtım ve genişletilmiş istişare toplantısını Gölcük Belediyesi Kongre Salonu’nun da yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.  MHP’liler kadar AK Partililer de toplantıya büyük katılım sağladılar.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Düzenlenen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,  AK Parti İlce Başkanı Çetin Seymen, Cumhur İttifakı  AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, MHP MYK Üyesi Hilal Elmas,  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,  MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,  Ülkü  Ocakları İl Başkanı Gökhan Özkara, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi 27. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili adayları İbrahim İnanç Çakiroglu, Gamze Can, MHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, Gölcük Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kavaklı Mahalle Muhtar Adayı Murat Demirci ve çok sayıda partili katılım sağladı.

ÇILDIR, “CUMHUR İTTİFAKINI KURAN TARAFLAR, KURULUŞ ŞEKLİ, HEDEFİ VE SÜRESİ BELLİDİR”

MHP Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Çetin Çıldır Konuşmasında, “  Değerli Hazirun toplantımıza iştirak eden tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum. Ben kısaca Cumhur İttifakını anlatacağım. Bilindiği gibi ortada iki ittifak var. Cumhur İttifakını kuran taraflar, kuruluş şekli, hedefi ve süresi bellidir. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından kurulmuştur. 15 Temmuz işgal girişiminin gecesinde bu girişimin karşısında duran ili lider ve teşkilatları tarafından bedel ödeyerek kurulmuştur. Bu ittifak kapalı kapılar arkasında kurulmamıştır. Hatta kurulduğu yer meydanlar olduğu için kapıda yoktur. Yenikapı’da resmileşmiş, çıkır hendek eylemlerinde, Cerablus’ta, El-Bab’da, Afrin’de sınavdan geçmiş ve 24 Haziran seçimlerinde de taçlandırılmıştır. Hedefi de açıktır. Ülkenin içine sokulmak istendiği ateş çemberini paramparça etmektir. Süresi de bellidir. Ülkeyi ve yeni oluşan başkanlık sistemini 2023 yılına sağ salim ulaştırmaktır. Sonrasında da o tarihte bakılacaktır. Ülkenin etrafı ateş çemberidir.Akdeniz’de bilinen tüm ülkelerin donanmaları burnumuzsun dibindedir. İran’a yönelik ABD- İsrail ortak yapımı bir operasyon masadadır. İran nüfusunun yarıya yakını Türk’tür. Bütün bunlar beka meselesinin ciddiye almak için yeterli değimlidir? Allah önce ülkeme, sonra milletime, sonra partime en son ben siyenlerin sayısını arttırsın. 31 mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerimizin Gölcük’e şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

TOPRAK, “ZAFER ANCAK ONU İSTEYENLERİN, EMEK VERENLERİN, TER DÖKENLERİN OLACAKTIR”

MHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi Adayı Savaş Toprak konuşmasında,” Beka beka beka;  4 harf tek kelime bizim çocukların sloganı da değişti. Yakında bozkurt savaş yerine bekçi savaş sloganları atılırsa şaşırmam. Cehalet günümüz dünyasında en zor şey.  Adam bunu başarıyor. Bize bekçi diyerek aşağılamaya kalkıyor. Bundan rahatsız oluyor. Bilmiyor ki bizi onurlandırıyor. Neslimiz 4 bin yıl önce tanrı dağından çıktığı bu yolda 783 bin metre karenin değil 25 milyon metre kareni bekçiliğine gönül vermiş ömür çürütmüştür. Onlar bizim bekçiliğimizden değil çöpçülüğe başlayıp vatan hainlerini süpürüp temizliğe başlamamızdan korkun ve rahatsız olun. 1944’den günümüze geçen 75 senenin kronolojisini iyi okumak gözlemlemek ve bu doğrultuda hareket edip davranmak ülkücüyüm diyen her bireyin boynunun borcudur. Şuna emin olun ki “Zafer ancak onu isteyenlerin, emek verenlerin, ter dökenlerin olacaktır’ diye konuştu.

TEKLİF BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE SUNULACAK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bizim içinde büyük bir onur olur. Büyükşehir yasası gereği cadde ve sokakların isimlerini Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinin onayı ile değiştirilebiliyor. Ben Gölcük Belediye Başkanı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisine bu teklifi şu an itibariyle hazırlıyor, pazartesi günüde intikal ettiriyorum. İlk mecliste karar alınacaktır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

CABAR’DAN BEKA VURGUSU

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar, “Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Duygularımız çok derin, çok ince. Birliğin beraberliğin olması gerektiği gibi bir beka oldu. Bizim beka ile ilgili dik duruşumuz hiçbir zaman eksilmeyecek ve bizim milletimizin refahı ve devletimizin bekası için dik duruşumuzu haçla karşısına dikilenler Kılıçaslan’dan, Samsun’a çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün duruşundan farkı yoktur bu bekanın. Şanlı tarihimize kastedenler 1944’lerde Türk Milletini Tuğram bildiği coğrafyasını , İslam çatısı altında toplaya çalışan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e çeşitli işkenceler yaparak bu akımın önüne geçmeye çalışmışlardır’ dedi.

SEZER, “CUMHUR İTTİFAKI SADECE OY KAYGISIYLA KURULMUŞ BİR İTTİFAK DEĞİLDİR”

Ardından Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Çetin Çıldır ittifak konusunda çok güzel açıklamalarda bulundu. Bende naçizane birkaç bir şey söylemek istiyorum. Öncelikle milli ve manevi değerlere değer veren bir kardeşiniz olarak Cumhur İttifakı AK Parti adayı olarak karşınızda bulunmaktan büyük onur duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Cumhur İttifakı sadece oy kaygısıyla kurulmuş bir ittifak değildir. Bir memleketin güvenliği sadece sıfır çizgisinde, sınırda sağlanmaz. Ülkemizi gerçekten koruyabilmek için en  başta güçlü bir hükümet sistemine sahip olmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden sonra ilk defa bir yerel seçim yaşayacağız. Bu yaşayacağımız yerel seçim bu zamana kadar yaşadığımız yerel seçimlerden çok farklıdır. Cumhur İttifakı ile bu seçimlerden en güçlü şekilde çıkacağına eminiz. Biz seçimlerimize tevazuuyla, samimiyetle, gayretle yola çıktık. Bizim açımızdan yerel de adaletle, liyakatle, istişareyle hizmet edeceğimizden hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Ancak memleketimizin güçlü bir şekilde hükümet sistemi yönünden destek olabilmemiz açısından seçimleri zaferle kazanacağımıza, oyumuzu arttıracağımıza ve Cumhur İttifakı’nın daha güçlü bir şekilde dimdik ayakta duracağına inancım tamdır” dedi.

ÇAKIROĞLU, “TÜRKİYE İÇİN ALT YAPIYI HAZIRLADIK”

  1. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Adayı ve Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, “ Bildiğiniz gibi 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı olan bir kardeşinizim. 2 ay boyunca yaptığımız saha çalışmalarında Cumhur İttifakının neden önemli olduğunu anlattık. Cumhur İttifakı neden önemli? Çünkü; 15 Temmuz Türkiye’nin siyasi tarihini değiştirmiş hain bir darbe girişimidir. Bizler 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından devletimizin yanında olduğumu gösterdik. Bundan sonrada Allah’ın izniyle göstermeye devam edeceğiz. İşte Cumhur İttifakı bu ruhla oluşturulmuş bir ittifaktır. Cumhur İttifakı ruhu ile 2023’e kadar devam edecektir. Sözlerime son verirken 15 yıldır Gölcük Belediye Başkanlığı yapan ve 25 yılda Gölcük Belediyesi’nde görev almış olan Sayın Mehmet Ellibeş’e çok teşekkür ediyorum. Özellikle kendisine borçsuz bir belediye bıraktığı için, askeri alanda açılacak kamulaştırılmış arsalar için, Denizevler’de ki kentsel dönüşümü bitirdiği için, Yeni Sanayi Sitesi’ni kurduğu için, verdiği vaatlerin % 95’ini yaptığı için kendisine tüm Gölcük halkı adına teşekkür ediyorum. Gölcük Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımız süresince bizde Gölcük’te neler yapabiliriz diye bir rapor hazırlamıştık. Bu raporu da Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Ali Yıldırım Sezer’e sunmak istiyorum” dedikten sonra proje dosyasını AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e teslim etti.

ÇAKIR, “GÖLCÜK’TE İTTİFAKIMIZ İYİ ANLATILIRSA YÜZDE 60 OY ALIRIZ’’

Ardından MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır konuşmasında, “ Ben söz alana kadar zaten Cumhur İttifakı’nın önemi anlatıldı. Bizim amacımızda zaten buydu. Ülkemiz öyle kolay kazanılmış bir ülke değil. Havaalanlarımızda görüyorsunuzdur ilkemize her gün binlerce farklı ülkelerden insanlar gelir. Herkes biliyor ki tek kale Türkiye. İşte bu ülkenin kıymetini bilmeliyiz. Şimdi Cumhur İttifakı’nın amacının da tek kale Türkiye olduğunu konuşmacılarımız çok güzel anlattı. Bizim için belediye Başkan adaylığı ya da belediye meclis üyeleri adaylığı değil, bizim için ülkenin bekası daha önemlidir.  Şu anda bütün yönetimim burada ve hepsi ülkemizin geleceğini düşünmemiz gerekirken şimdi burada sıralamanın derdine mi düşelim  diye düşünüyorlar. Bizim önceliğimiz ülkemiz ve ülkemiz gittikten sonra biz nerede kiminle hangi belediye başkan adayıyla , hangi belediye meclis üyesiyle ülkeyi kaybettikten sonra neyi konuşacağız. İşte 15 Temmuz’u biz yaşadık. Şimdi Cumhur İttifakına karşı bir ittifak kuruldu. Bu ittifakın bir ayağının içeride bir ayağının dışarıda olduğunu biliyorsunuz.  Bunun için ben herkesten özelikle rica ediyorum.   Bu konuyu iyi anlayalım ve herkese iyi anlatalım. Hepimizin çoluk çocuğu var. Bu ülkeyi bize teslim edenlerin bir çoğunun kefeni bile yoktu. Bize bu ülkeyi böyle emanet ettiler. Böyle kolay teslim edemeyiz. Gölcük Belediye Başkan Adayımız projelerini de anlatmaya başladığı zaman daha güzel işlerin Gölcük’te olacağından çok eminim. Biz bu seçimlerde projelerimiz ile yarışalım diyorum. Gölcük halkına daha çok projeleri vaat edersek  Cumhur İttifakımız ile %60 oy almamız mümkün olacaktır. Ben bugün buraya gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ELLİBEŞ, “SİZLERE VE BİZLERE DÜŞEN 31 MART AKŞAMINA KADAR MÜCADELE ETMEK VE ÇALIŞMAKTIR”

Ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Hepinizin bildiği gibi 9 Şubat 1969 tarihinde Adana’da Genel bir kurul yapılarak bir parti kuruluyor ve partinin ismi Milliyetçi Hareket Partisi oluyor ve o partinin amblemi 3 hilal oluyor. Rahmetli Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in önderliğinde kurulan ve bugün yoluna devam eden Milliyetçi Hareket Partisi  kurulduğu günden bugüne kadar ülkemizin birlik ve beraberliği adına, ülkemizin bölünmez bir bütün olarak yaşantısını sürdürmesi adına samimi gayretler, mücadeleler içerisinde oldu. o günden bugüne geçen süreç içerisinde yapılan mücadele sonucunda birçok şehidimiz oldu’ dedi.

ÜNLÜ, “CUMHUR İTTİFAKI’NIN KAZANMASI İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü konuşmasında, “ Sevgili dava arkadaşlarım Cumhur İttifakı önemli. Bize bugün vakit ayıran siz dava arkadaşlarımıza bizde zamanı geldiğinde  unutmamak adına , sizin hak ettiklerinizi Cumhur İttifakının nimetlerinden almak adına sizlerle beraber olmak için, bugün toplantılarda anlam ifade edecek diyoruz. Cumhur İttifakı ile MHP’nin istişare toplantısında AK Parti Belediye Başkan Adayını ve İlçe Başkanı’nı ağırlıyoruz. Diğer türlü bu mümkün olur muydu? Şimdi liderler 15 Temmuz’da vatandaşın yazdığı Cumhur ittifakını 1969 yılında Sayın Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yüzeye geçirdiği Sayın Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği ve Tayyip Beyle milletin onayladığı Cumhur İttifakı var. Bugün iki büyük liderin bir araya gelerek kurduğu Cumhur İttifakı’nın üstüne kimsenin bir söz söylemesine ya da karşı bir şey yapmasına hakkı yoktur. Konuşmaların ardından MHP’nin belediye meclis üyesi aday tanıtım programına katılanlar günün anısına toplu fotoğraf çekildi ve program sona erdi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 6 = 12