“KADINLAR BAŞIMIZIN TACIDIR”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Ellibeş yaptığı açıklamada kadına karşı şiddetin önlenmesi, kadınların çalışma hayatına girmesi, siyasete katılması ve eğitim imkanlarının artırılmasına büyük hassasiyet gösterildiğini söyledi.

“8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Başkan Ellibeş konuşmasının devamında, “Varlıklarıyla hayatımızın her anını huzurlu kılan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunan, fedakarlığın simgesi olan, milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde etkin role sahip olan kadınlarımız topluma katkıları ile ülkemizin kurtuluş mücadelesi ve Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana yaşamın her alanında var olmuştur. Milli mücadelemizde; canını, kanını ve emeğini bağımsızlığına adamış; tarihe damgasını vurmuştur.

Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz; milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır. Yaşamın her alanında onların başarılarına ortak olmak ve kendilerini güven içinde hissetmeleri için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmek boynumuzun borcudur. Bu özel gün vesilesi ile attığım her adımda bana güç veren, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen eşime ve kızlarıma yürekten teşekkür ediyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − = 60