SAADET PARTİSİ GÖLCÜK, BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve ilçe yöneticileri yerel basınla Kasaphan Steakhouse’da bir araya geldi.
Gölcük’ün yerel gazeteleri Gölcük Vizyon Gazetesi sahipleri Tuğba-Serkan Zeren, Gölcük Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Caner Uzuner, Gölcük Postası muhabiri Erdem Şengül, Gölcük Haber Gazetesi muhabiri Serap Durukan ve yöneticiler yerel siyaset ve gündem konuları üzerine karşılıklı görüşme gerçekleştirdiler. Gölcük (SP) Saadet Partisi ilçe Başkanı Mustafa Özsoy,  Gölcük’ün yerel basınıyla buluşmasında kısaca kendini tanıttıktan sonra önemli açıklamalarda bulundu.
BAŞKAN ÖZSOY;
Bugün sizlerle bir tanışma toplantısı tertip etmek istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine sizlerin katkıları ile Saadet Partisi olarak halkımıza ulaşıyor ve onlara fikirlerimizi aktarma fırsatı yakalıyoruz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum.
“BİZİ HİÇBİR POLEMİĞİN İÇİNDE GÖREMEZSİNİZ”
Saadet Partisi Gölcük ilçe Başkanı Mustafa Özsoy; “Saadet Partisi Gölcük teşkilatı olarak yeni süreçte ciddi bir sorumluluk yüklendik. Amacımız sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getirmek. Biz sahadayız, Saadet Partisi olarak, teşkilatımız ile birlikte vatandaşımızla iç içeyiz. Sahada aktif bir şekilde var olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretleri bir menfaat gözetmeksizin gerçekleştiriyoruz. Erbakan Hoca’mızın dediği gibi bize oy versinler diye değil, Allah rızası için yapıyoruz. Gençlik Kollarımız, kadın kollarımız ve tüm birimlerimiz sahadalar. Her günü, her saati, her dakikayı değerlendiriyorlar. Birlikte yaptığımız istişarelerde ürettiğimiz projeleri yetkili makamlara iletiyor ve vatandaşımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Biz gelen bir şikayet olduğunda Gölcük’ü yöneten yetkililerimizi arıyoruz, şikayet veya istekleri direk kendileriyle paylaşarak çözüme kavuşması için ricacı olup takibini yapıyoruz. Biz bu şikayetleri sosyal medyadan paylaşmıyoruz veya sohbetlerimizin arasına eklemiyoruz. Biz Saadet Partisi olarak, ılıman ve çözüm odaklı siyaseti benimsiyoruz. Bizi hiçbir polemiğin içinde göremezsiniz, bizim derdimiz vatandaşımızın huzuru. Saadet Partisi olarak kutuplaşmanın, kamplaşmanın ve ötekileştirmenin bu memlekete ve insanımıza verdiği zararları hep anlattık, yine anlatacağız” ifadelerini kullandı.
“BASININ GÜÇLENMESİ İÇİN EN BÜYÜK DESTEĞİ BİZ SİYASETÇİLER VERMELİYİZ”
Yerel basına büyük önem verdiklerini ifade eden Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy “Basının güçlenmesi için en büyük desteği biz siyasetçiler vermeliyiz. Zaman kavramı olmadan fedakârca çalışan basın emekçileri ile ortak mesai yapmaktayız. Sadece özel günlerinde değil, sık sık bir araya gelerek istişare yapmalıyız. Bugün kıymetli basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirme fırsatı bulduk. Gerek yerel de gerekse genelde parti olarak çalışmalarımıza son hızla devam etmekteyiz. Gölcük Saadet Partisi önümüzdeki genel ve yerel seçimlere güçlü girecektir. Vatandaşımız gittiğimiz her yerde bizi çok güzel karşılıyor, bizde o sevgiye laik olmak için sanki çok yakınımızda seçim varmış gibi çalışıyoruz” dedi.
“BİR VE BERABER OLMAYA HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA MUHTACIZ”
Saadet Partisi Gölcük ilçe Başkanı Mustafa Özsoy; “Mübarek Ramazan ayının gölgesi üzerimize düştü. İki  gün sonra Ramazan ayını karşılayacağız. Bu ayda paylaşmanın, kardeş olmanın hele ki maddi sıkıntıların zirve yaptığı şu günümüzde bir ve beraber olmanın bilincini yaşayacağız. Biz bir ve beraber olmaya her zamankinden daha fazla muhtacız. Ramazan ayını birlik ve beraberlik için fırsattır. Bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirecek ve vatandaşımız ile kucaklaşacağız” ifadelerini kullandı.
Yerel basın temsilcileri, verimli geçen görüşme için Saadet Partisi Gölcük ilçe Başkanı Mustafa Özsoy ve yönetimine teşekkürlerini sundular.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 8 =