Jandarmanın göz bebekleri

Kocaeli İl Jandarma ve İlçe Jandarma ekipleri 3 şahısı takibe aldı, evlerine yapılan operasyonda evde çok miktarda esrar ve bonzai ele geçirildi.

Olay Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Saraylı mahallesinde bulunan bir evde meydana geldi. Evde ve şahıslarda yapılan aramalarda 2 paket 50 gr bonzai, toplam 50 gram ayrı ayrı paketlerde içmeye hazır paket halinde bonzai, kenevir tohumu bir adet kuru sıkı silah 1 adet hassas terazi ele getirilmiştir.

Kocaeli il jandarma ve Gölcük ilçe jandarma ekiplerince takip edilen F. G. (24) D. E. E. (21) ve Mertcan. S. (19) şahısların evlerinde operasyon yaptılar. Evde yapılan aramalara Jandarma komutanlığına bağlı uyuşturucu madde arama köpekleri ile yapılan aramada şahısların sakladıkları uyuşturucu maddelerini ortaya çıkardı.

Yakalanan F. G. (24) D. E. E. (21) ve Mertcan. S. (19) Jandarma tarafından ifadeleri alınmak üzere bölüğe götürüldü, daha sonra adliyeye sevk edilen şahıslardan Fatih G. (24) ve Mertcan S. (19) tutuklanırken Deniz E. E.(21) ise denetimli serbest kaldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 + = 89