ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

Gölcük Belediyesi’nin desteği Gölcük Köyleri Derneği’nin organizasyonuyla bu yıl 3.sü düzenlenen Gölcük Köyleri Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu penaltılarla Hasaneynspor’u yenen Selimiyespor oldu. Selimiyespor kupayı Başkan Ali Yıldırım Sezer ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in elinden aldı.

Gölcük Belediyesi’nin desteği Gölcük Köyleri Derneği’nin organizasyonuyla bu yıl 3.sü düzenlenen Gölcük Köyleri Arası Futbol Turnuvası bu yıl da büyük çekişmeye sahne oldu. 17 takımın katıldığı bu önemli turnuva Selimiyespor ile Hasaneynspor arasında oynanan final karşılaşmasıyla son buldu. Final maçında tribünler tamamen dolarken, büyük coşku yaşandı.

FİNAL MAÇINA İLGİ BÜYÜK OLDU

Final maçına ilgi büyük olurken, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi Meclis Başkan vekili Kadir Özdemir, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Gölcük Köyleri Dernek Başkanı Ergun Uzuner, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Milli Futbolcu Ertuğrul Ersoy, daire müdürleri ve çok sayı da davetli izledi.

OLAYLARI BAŞKANLAR YATIŞTIRDI

Gölcük Belediyesi’nin desteği Gölcük Köyleri Derneği’nin organizasyonuyla bu yıl 3.sü düzenlenen Gölcük Köyleri Arası Futbol Turnuvası’nın final karşılaşmasında çıkan olaylarda taraftarlar sahaya girdi, taraftarları Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş sakinleştirdi ve penaltılarda şampiyon belirlendi.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

İlk olarak 3.lük maçında Siretiyespor ile Mamuriyespor karşılaştı. Sahada profesyonelleri aratmayan bir futbol ve rekabet vardı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı 2-1’lik skorla Mamuriye kazanarak turnuvanın 3.sü oldu. Final maçında ise sahada tam bir rekabet vardı. Selimiye’de, Hasaneyn’de maçın normal süresinde sahada müthiş bir futbol sergiledi ve normal süre 1-1 son buldu. Uzatmalarda İlk golü Selimiye buldu. Uzatmaların son saniyesinde ise Hasaneyn golü buldu ve uzatmalar 2-2 bitti. Penaltılarda büyük çekişmeye sahne olurken, Selimiyespor penaltılarla karşılaşmayı kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma madalyalarını ve kupası Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile İl Başkanı Mehmet Ellibeş birlikte verdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − 67 =