İZMİT BETONLAŞMIŞ KÖY GİBİ, BAŞİSKELE’DE İSE İSVİÇRE HAVASI VAR

 

Doğu Marmara’nın En Büyük Ev Şöleni İDEV öncesi yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Mamikler Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, Kocaeli Ticaret Odası’nın büyük emek vererek düzenlediği İDEV 2018’e tam destek vereceklerini açıkladı. Proje ortaklarından Türkiye’nin tanıdığı isim Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ise yaptığı konuşmada, “Burası lokasyon olarak çok güzel bir bölge. İzmit, Derince gibi bölgeler bana göre betonlaşmış köy gibi. Ama Başiskele  yani bu bölge de adeta bir İsviçre, Avusturya havası var. Bu taraflar nefes almak için tek bölge” dedi.

 

 

 

 

Kentimizin önemli inşaat firmalarının başında gelen Mamikler İnşaat, ilimizde birçok önemli yatırıma imza attı. Son olarak ise Orka Life 2 projesi için yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Mamikler Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Mamik ile Faruk Mamik’i proje ortaklarından ve Türkiye’nin tanıdığı isim Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları’da yalnız bırakmadı.

 

“TÜM KOCAELİ HALKINI FUARA BEKLİYORUZ”

Düzenledikleri basın toplasıyla fuara katılacaklarını duyuran Orka Group ortaklarından olan ayrıca Beşiktaş Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Mamikler Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Mamik, Faruk Mamik “İDEV’e tüm Kocaeli sahip çıkmalı” dedi. Fuara tüm Kocaeli halkını davet eden Torunoğulları,” İDEV 2018’DE konuttan tekstile, beyaz eşyadan gelinliğe kadar ev ve evlilik için ihtiyaç duyulacak her şey bu fuarda sergilenecek. İDEV Fuarı’na Kocaeli’den çok önemli markalar katılacak. Tüm Kocaeli halkını fuara bekliyoruz” dedi.

TORUNOĞULLARI’NDAN TAM DESTEK!

Türkiye’nin tanıdığı iş adamı Erdal Torunoğulları’nın kardeşlerim Mamikler ile Kocaeli’nde bu proje gibi önemli yatırımlara imza atacaklarını belirttiği Orka Life 2 projesi için Kocaeli’nin en güzel yerine yapıldığını söyledi. Torunoğulları, “Kocaeli’nde kalıcı olmaya geldik. Kocaeli’nin ayrı özelliği de var. Akrabalarımın yüzde 80’i bu şehirde. İçe içeyiz. Çenesuyu’nda 88 yılında bir inşaata amelelik yaparak başladığım sektörde bu duruma geldim. İnşallah güzel işlere imza atacağız. Biz bir aile şirketiyiz. Türkiye’de otellerimiz de var. Önümüz de süreçte kardeşlerim Mamiklerle yeni projeler de yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

İZMİT BETONLAŞMIŞ KÖY GİBİ’

Konuşmasına devam eden Erdal Torunoğulları, “Yeğenlerim Kocaeli’ye yatırım yapmamız gerektiğini söyledi. Kocaeli’de kalıcı olmak istiyoruz. Kayınpederim kaynanam burada yaşıyorlar zaten. Çenesuyu’nda 1988’de bir inşaatta çalışmıştım. Buraya yabancı değilim. Burası lokasyon olarak çok güzel bir bölge. İzmit, Derince gibi bölgeler bana göre betonlaşmış köy gibi. Ama Başiskele  yani bu bölge de adeta bir İsviçre, Avusturya havası var. Bu taraflar nefes almak için tek bölge. Ben de önümüzdeki süreçte burada yaşamayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Kocaelispor ile ilgili de konuşan Torunoğulları, “Bahri Yavuz benim çok yakın dostum. Kocaelispor için çok büyük fedakarlıklar yaptı umuyorum Kocaelispor hak ettiği yerlere gelir” dedi.

 

KOTO VE İDEV 2018 BU KENTTİN DEĞERİ

KOTO öncülüğünde düzenlenen İDEV fuarına dikkat çeken Mamikler Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, bu fuarı çok önemsediklerini söyledi. Mamik, “Mamikler inşaat olarak İDEV 2018’i önesiyoruz. Güçlü bir katılım yapacağız. Gerekli çalışmaları tamamladık. Çevremizde ki önemli firmaların katılım sağlaması için taşın altına elimizi koyduk. İDEV 2018 konusunda yerel basınımızdan da tanıtım konusunda destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

MAMİKLER ÇİÇEK RESİDENCE PROJESİ

Başiskele bölgesine yapılan yeni yatırım Orka Life 2 projesi için detaylı bir lansman toplantısı yapacaklarını belirten Mamikler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, “Şehir merkezinde araç sayıyı artıyor, vatandaşımız yeşili, doğayı istiyor. Kocaeli’nin nefes alma yeri ve ciğeri olan Başsikele’de yeni bir projeye başlıyoruz. Sağımızda Kartepe, solumuzda baraj ön tarafımızda Körfez manzarası, şehir merkezine ise 8 dakika da ulaşabilen bir lokasyona sahip. Burası ulaşım açısında, doğa açısından müthiş bir konumda, şehrin stresinden kaçarak vatandaşımıza doğal yaşantı sunuyoruz. Kuzey rüzgârını ve temiz hava kalitesi ile dikkat çeken bir bölge. Kocaeli’nin yaşamak için tercih edilen bölge Başiskele’dir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Print
Untitled-2

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − 11 =