AK PARTİ DURMAK NEDİR BİLMİYOR

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, “Hoş Geldin Bebek”, “Bir Yastıkta Yarım Asır”, “Mahallemize Hoş Geldiniz” projelerini aralıksız sürdürürken, yapılan ev ziyaretlerinden vatandaşlar çok memnun oluyor. Geçtiğimiz gün yapılan ziyaretlere Kocaeli’nin başarılı milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da katıldı. Başkan Alp yaptığı açıklamada, “Biz 365 gün çalışan bir teşkilatız fakat 24 Haziran seçimlerinin öneminin bilincindeyiz. 5’te olan vitesi 6’ya taktık. Bir program dahilinde halkımızla iç içeyiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, ilçemizde yürüttüğü projelerle mahallelerde de vatandaşlarla bir araya geliyor. “Hoş Geldin Bebek”, “Bir Yastıkta Yarım Asır”, “Mahallemize Hoş Geldiniz” projeleri aralıksız sürdürülürken, ev ziyaretlerinden vatandaşlar çok memnun oluyor. Geçtiğimiz gün yapılan ziyaretlere Kocaeli’nin başarılı milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da katıldı. İlçemizin çeşitli mahallelerinde yapılan ev ziyaretlerinde AK Partililer en iyi şekilde ağırlanırken, ziyaret edilenler hükümetin politikalarından memnuniyetlerini ifade ettiler.

“365 GÜN PROGRAM DAHİLİNDE ÇALIŞIYORUZ”

İlçe Başkanı İdris Alp yaptığı açıklamada, “Biz bu ziyaretleri seçim kapsamında yapmıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeleri sürdürüyoruz. Herkes biliyor ki, bizler seçimden seçime çalışan teşkilatlar değiliz. Bir fabrika gibi, program dahilinde yılın 365 günü çalışıyoruz. Halkımızın ilgisi çok büyük. Tabi şimdi önümüzde 24 Haziran gibi önemli bir seçim var. Bizde 5’te olan vitesi 6’ya taktık, teşkilatlarımız ile birlikte sonuna kadar gece, gündüz çalışarak inşallah 24 Haziran akşamı zaferimizi kutlayacağız” dedi.

“HALKIMIZIN DERTLERİNE SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYORUZ”

Projeler hakkında da bilgi veren Alp, “Bilirsiniz bizim mahalle teşkilatlarımız çok aktiftir. Mahallelerinde ne oluyorsa haftalık raporlarla bize bildirirler. Bizde dedik ki, Gölcükümüzle ilgili sosyal bazı projeleri hayata geçirelim. Üç proje ürettik. Projelere de  “Hoş Geldin Bebek”, “Bir Yastıkta Yarım Asır”, “Mahallemize Hoş Geldiniz” isimlerini verdik. Yeni bebeği olmuş ailelere, bir yastıkta 50 yıl evli kalmış çiftlerimize ve mahalleye yeni taşınanlara ziyaretler yapıp, onlara hediyeler taktim ediyoruz, dertlerine, sevinçlerine ortak oluyoruz. İyi ki de bu projeleri hayata geçirmişiz” ifadelerini kullandı.

ALP VE YÖNETİMİNİ KUTLADI

Milletvekili Katırcıoğlu’da yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet etti ve onlara siyasi süreçle ilgili bilgi verip, mutlu günlerinde yanların da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Katırcıoğlu ayrıca böyle başarılı projelere imza attığı içinde Alp ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Katırcıoğlu, çok aktif çalışan teşkilatlara sahibiz. Partimizin bu günlere gelmesinde teşkilatların önemi çok büyük. İnşallah 24 Haziran akşamı da yeni bir zaferimizi ilan edip, Türkiye’yi daha ileriye hep birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 50 =