İYİ PARTİ’NİN “ESNAF PROJESİ” BAŞLADI

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Büşra Karademir başkanlığında “Her Çarşamba 100 esnafla yüz yüze” projesini başlattı. Geçtiğimiz gün ilçe çarşısına inerek yüz esnafı gezen İYİ Partililer, esnaflara hayırlı işler diliyerek “Bereket Duası” dağıttı, ayrıca sorun ve sıkıntıları da yerinde dinledi. 

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanlığı bir yandan mahallelerde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da sahaya inerek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geliyor. “Her Çarşamba 100 esnafla yüz yüze” projesi başlatan İYİ Parti Gölcük, geçtiğimiz gün ilçe çarşısına inerek yüz esnafı gezdi ve esnaflara hayırlı işler diliyerek “Bereket Duası” dağıttı, ayrıca sorun ve sıkıntıları da yerinde dinledi.  İlçe Başkanı Büşra Karademir ve parti yöneticileri esnafların kendilerine olan ilgisinden memnun kaldılar. Esnaflarda teşekkürlerini iletti ve bol bol Karademir ve yöneticilerle fotoğraf çektirdi.

PARTİMİZE İLGİ ÇOK FAZLA

Yapılan çalışmalarla ilgili gazetemize bilgi veren Başkan Karademir, “Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin mahallelerinde partimiz temsilciliklerini kurarken, aynı zamanda ev ve iş yeri ziyaretleri de yaparak bire bir halkımızla buluşuyoruz. Bu noktada esnaflarımız için hayata geçirdiğimiz Her Çarşamba 100 esnafla yüz yüze projemizde dün itibariyle başladı. Esnaflarımızı gezip, hal hatırlarını sorup, hayırlı işler diledik ve bereket duası dağıttı. Partimize ilgi çok fazla. İnşAllah Gölcük’te, Türkiye’de İYİ olacak” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 8 =