İYİ Partiden Adem Gider’e ziyaret

Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail aynacı ve yönetimi tarafından Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni göreve başlamasıyla birlikte hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken dün Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi de hayırlıo olsun ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı “İlçemize yeni göreve başlamanızdan dolayı hayırlı olsun, ilçemizin can ve mal güvenliğini sağlıyorsunuz sizlere ve personelinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum size de ilçemize gelmenizden dolayı tekrar yönetim adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider ise “Bizlere nerede görev verilirse bizler de en iyi bir şekilde görevimizi yerine getiriyoruz, evet personelim ve birim amirlerimiz ile Gölcük’ün can ve mal güvenliğini sağlıyoruz, bunda da vatandaşlarımız da daha dikkatli ve duyarlı olmasını bizlerde istiyoruz, bu nazik ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)