İYİ PARTİ İHSANİYE’DE BULUŞTU

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük Başkanlığı İhsaniye Mahalle Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltı programına yoğun bir katılım oldu. İl Başkanı Kaman imza sürecinde yakalanan başarıdan dolayı teşekkür ederken, milletvekili aday adayları da aday olsalar da, olmasalar da canla başla çalışacaklarını dile getirdiler.  

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük Başkanlığı İhsaniye Mahalle Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltı programına yoğun bir katılım oldu. Programa İl Başkanı Serdar Kaman ile birlikte milletvekili aday adayları Ruhan Tekcan, Murat Atar, Adil Gülez, Ünal Atabay ve Dicle Akın’da katıldı. İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi de kahvaltı da hazır bulundu.

SERDAR KAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

İl Başkanı Serdar Kaman genel başkanımızın selamlarını ileterek başladığı konuşmada başlayan imza kampanyası sürecinde gösterilen başarıdan dolayı duyulan memnuniyeti belirtti. Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak mutlaka Cumhurbaşkanı olacağını belirtti

ADAY OLSALAR DA OLMASALAR DA ÇALIŞACAKLAR

Kocaeli Milletvekili aday adayları da süreçte adaylıkları olsa da, olmasa da sonuna kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler. Kalabalık bir genç gurubunda katıldığı kahvaltıda İYİ Parti Gölcük İhsaniye Mahalle Başkanı Sedat Bat katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 4 =