İYİ PARTİ GÖLCÜK’TEN ANLAMLI KAMPANYA

İYİ Parti Gölcük Kadın Kolları, İYİ Parti Kocaeli Eski Milletvekili Adayı Dicle Akın’ın önderliğinde Bayırbucak’ta yaşayan Türkmenlere gönderilmek üzere bir yardım kampanyası düzenledi. Toplanan yardım kolilerinin ilki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gönderildi.

 

İYİ Parti Kocaeli Eski Milletvekili Adayı Dicle Akın önderliğinde başlatılan yardım kampanyası ile İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Üyesi kadınlarla birlikte, Bayırbucak’ta yaşayan Türkmenlere ulaştırılmak üzere bir yardım kampanyası düzenledi. Kısa sürede toplanan yardım kolileri parti binasında bir araya getirildi. Gerçekleştirilen programa Akın’ın yanı sıra İYİ Parti İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Cahide Uslu ve İYİ Parti’li kadınlardan Serap Barlas, Fatma Ulutan ve Makbule Aynacı  katılım gösterdi.

 

Bayırbucak’ta yaşanan Türkmen’lerin zor durumda olduğunu ve birçok konuda ihtiyaçları olduğunu simitçi Erkan isimli bir hayırsever’den aldıklarını ve bu kişisinde devamlı simit satarak Bayırbucak’ta yaşayan Türkmenlere yardım ettiğini ifade eden İYİ Parti eski Kocaeli Milletvekili Adayı Dicle Akın, “ İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak Türkmen kardeşlerimizi yalnız bırakamazdık, kısa sürede topladığımız yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaşması için gönderiyoruz. Kısa sürede giyimden ev tekstili ürünlere, küçük ev aletlerinden kitap ve ayakkabıya kadar yarım topladık ve Türkmen Kardeşlerimize gönderiyoruz. Yardım kampanyamız devam edecek ve yardımlarımızı Türkmen kardeşlerimize göndermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Yapılan yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Akın, “Tarih boyunca atalarımız, nerede bir zulüm olsa, nerede zor durumda kalmış insanları görse, oralara ellerinden gelen yardımı yapmışlardır. Önemli olan, bu kardeşlik duygusunu, dayanışma ruhunu yansıtmaktır. Bugün burada milletimizin asli değerlerinden olan yardımseverliğin, kardeşliğin ve bu zor günde birlikte olma hislerini, duygularını taşımanın onurunu İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak arkadaşlarımızla yaşıyoruz. Bu duyguyu yaşatmanın sevincini ve mutluluğunu da yaşıyoruz. Kalplerimizde ve ruhlarımızda, bu kardeşlik duygusunu Türkiye olarak beraber yaşama, zor günde beraber olma duygusunu daima yaşatmamızı diliyorum. Şunu anladık ki Türk’ün Türk’ten başa dostu yok” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 5