“İTTİFAK OLMAYACAK GİBİ ÇALIŞIYORDUK”

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy Cumhur İttifakının yerel seçimlerde olmayacağının ortaya çıkması sonrasında, “Şimdi herkes kendi adaylarıyla yoluna devam edecek. Biz zaten ittifak olmayacak gibi çalışmamızı yapıyorduk” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugünkü grup toplantısında Cumhur İttifakının dağıldığını ve yerel seçimlere tek başına gireceklerini söyledi. Bu kararın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ise ‘O zaman herkes kendi yoluna’ diyerek rest çekti. Bu restleşmenin ardından yerelde ittifak olmayacağı da kesinleşti. Bu kararın ardından görüştüğümüz AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise şunları dile getirdi;

STRATEJİMİZİ ONA GÖRE YAPACAĞIZ

“İttifak görüşmelerini genel merkez yaptı. Görüşmeler olumlu geçmemiş olacak ki ittifak yapılmayacağı ortaya çıktı. Şimdi herkes kendi adaylarıyla yoluna devam edecek. Biz zaten ittifak olmayacak gibi çalışmamızı yapıyorduk. Şimdi yine bu çalışmamıza ve adaylarımızı belirlemeye devam edeceğiz. Bize genel merkezin kararı uygulamak düşer. Stratejimizi ona göre düzenleyeceğiz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 1