BAŞKAN ÖZLÜ SAHADA! PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından göreve başlayan ve belediye birimlerinden gerekli sunumları almayı sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, sahaya inerek ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Başkan Özlü, Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin Şehitekrem Mahallesi’nde hizmet veren ana bina ve Spor Akademisi’ne ilave olarak Kılıçarslan Mahallesi Zeynep Ultav Sokak’ta yapımına başlanan ek binada incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yasin Özlü, binanın yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirilmesi talimatını verdi.

Toplamda 3 bin 500 metrekare alan üzerinde 850 metrekare inşaat oturum alanı olan ek bina çelik konstrüksiyon olarak yapılıyor. Ek binanın tamamlanmasıyla Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 3 kademe olan eğitim-öğretim süreci 4 kademeye çıkacak.

“DAHA GÜZEL BAŞİSKELE İÇİN AŞKLA ÇALIŞACAĞIZ”

İlçe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Özlü, Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin orta refüj bitki formlama çalışmasını, Damlar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde mazgal tamiratı ve temizliği çalışmalarını ve Yeşilkent Mahallesi’nda yeni açılan sokakların üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında belediye personellerine kolaylıklar dileyen Başkan Yasin Özlü, “Daha güzel bir Başiskele için işlerimizi, her türlü hizmetlerimizi hep birlikte “aşkla” yapacağız. Hem Başiskeleli hemşehrilerimizin fiziki yollarını hem de gönül yollarını inşa ederek, gönüllerine gireceğiz.” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 + = 25