İSTİŞARE TOPLANTISI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

İSTİŞARE TOPLANTISI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Saadet partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili ve yönetimi istişare toplantıları gerçekleştirmek üzere Estabien Cafe’de bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Bilgili, “ Hepimizin derdi evimizde tencerelerimizi kaynatmak ve bu dönemde Türkiye’nin derdi seçim değil geçim ittifakıdır” dedi.

 

Estabien Cafe’de gerçekleştirilen İstişare Toplantısına Saadet Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili,  ilçe Yönetimi,  mahalle teşkilatları üyeler ve misafirlerin geniş katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan Saadet partisi ilçe Kadın kolları başkanı Şükriye Bilgili, “ Sadece ilçemizde değil tüm Türkiye’de ciddi bir geçim sıkıntısı var ve Saadet partisi olarak her zaman dediğimiz gibi Türkiye’nin seçim ittifakına değil geçim ittifakına ihtiyacı vardır. Saadet partisi ilçe teşkilatı olarak geçim ittifakı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yaz sezonunun sonunda kahvaltı programı ile bir araya gelmek istediklerini ve bundan sonra çalışmalarının teşkilat olarak devam edeceklerini ifade eden başkan Bilgili, “ Saadet partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak gerek Gölcük’te gerekse bağlı olduğu beldelerinde teşkilat çalışmalarımızı büyük bir titizlikle devam ettiriyoruz. Şu anda ülke olarak tüm ev kadınlarını ortak derdi evde tencerelerinin kaynatılması diyebiliriz. Bu nedenle Saadet partisi Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun da belirttiği gibi Türkiye’nin seçim değil geçim ittifakına ihtiyacı vardır. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi geçim diyoruz, geçimin yanında eğitiminde çok önemli olduğunu altını çizmek istiyorum” dedi.

 

Sözlerine devam eden Başkan Bilgili, “Bilindiği gibi 6 Eylül’de okullarımızı açıldı ve ailelerimiz hem okul kıyafetleri hem de okul ihtiyaçları konusunda ciddi sıkıntı yaşadı. Tabi üniversiteye çocuğunu gönderecek olan ailelerin ekonomik anlamda yaşadıkları sıkıntılar daha fazla diyebiliriz. Bunların yanında üretici ve tüketicileri sürekli dinliyoruz ve yaşadıkları sıkıntıları dinliyoruz. Şu anda vatandaşlarımızdan tek duyduğumuz geçim sıkıntısı içinde olduklarını duyuyoruz.  Şu anda gündemin seçim değil de geçim sıkıntısının olduğu bunun üzerinde çalışmalar yapılacağı ülke içinde bulunan bu buhranlı sürecin inancımıza milli görüş olarak inşallah çalışarak canla başla çalışacağız ve hocamızın özlem çektiği mücadelesini verdiği saadet dünyasını biran evvel kurmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. En güzel çalışmalarda hep beraber halkın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Bilgili son olarak yaptığı açıklamada, “Maksadımız A B partisi değil, kutuplaştırmak değil, birlik beraberlik içerisinde ülkemiz için çalışmaktır. Tek gayemiz bu ve bunun için çalışacağız. Bunun içinde mahalle teşkilatları bizim için çok önemli. Bu nedenle Mahalle toplantılarımızı mutlaka yapalım. Mahalle teşkilatlarımızı mutlaka genişletmeliyiz. Mahalle teşkilatlarımıza kazandırdığımız her üye bizim için çok önemli. Kış aylarında çalışmalarımızı bu yönde devam etmeliyiz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 7 =