İş adamı Arık’dan büyük destek

Gölcük’te faaliyet gösteren Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımına Gölcük’lü İş adamından büyük sponsorluk desteği

İlçemizin Masa Tenisi dalında tek tescilli kulübü olan Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulubü Masa Tenisi takımı, 28-30 Haziran tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Terfi Ligine hazırlıklarına devam etmektedir.

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Doruklu yaptığı açıklamada şunları dile getirdi Doruklu “Canyon Mermer’in sahibi ve aynı zaman da Gölcük Spor 2. Başkanı Ahmet Arık kulübümüze bu turnuva da sponsor olarak destek verdi” dedi.

Gölcük’lü iş adamı Ahmet Arık “Gölcük’te her zaman sporun her türlüsüne destek veriyorum, Güzergâh kulübümüzün Gölcük’te Masa Tenisi sporunun gelişmesi için iyi bir fırsat, kendilerine Kayseri’de başarılar dileyorum ve kulübümüzü 3. Lig de görmeyi çok isteyorum” dedi.

Takım antrenörü Burak Başaran ise şunları dile getirdi Başaran “Ahmet Arık’a desteklerinden dolayı çok müteşekkir olduk, geçen sene pandemi nedeniyle ertelenen terfi lig müsabakalarına uzun zamandır hazırlandık vesporcularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve Kayseri’de yapacağımız müsabakalarda da en iyi dereceyi yapacağız” dedi.

Takım Antrenörü Başaran ise son olarak da şunları ilave etti Başaran “Takım oyuncularımız Furkan Ata, Emre Bekar, Yiğitcan Yılmaz ve Münir Başaran’ın turnuva tarihine kadar Gölcük’te kampa yapıp turnuva dönüşü 3. Lig de olmayı ümit diyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 + = 60