İşte Kocaeli’nin yeni hakim ve savcıları

İşte Kocaeli’nin yeni hakim ve savcıları

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Brnc Dares’nn, Adl ve İdar Yargı 2019 Yılı Ana Kararnames le 3 bn 722 hakm ve savcının görev yer değşt. Lsteye göre Kocael’ye 45 hakim ve savcı geldi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2019 Yılı Adli ve İdair Yargı Ana Kararnamesi’ni tamamladı. Kararnamede 3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değiştiirldi. 5 istinaf, 20 ilin başsavcısında değişkliğe gidildi. HSK’nın yaz kararnamesi olarak bilinen Adli ve İdar Yargı 2019 Yılı Ana Kararnamesi ile 3 bin 722 hakm ve savcının görev yeri değişti. Bunların; 3 bin 358’ adli yargı hakim ve savcılarını, 364’ü ise idari yargı hakimlerin kapsıyor. Listede Kocaeil’ye 45 hakim ve savcı gelirken, 34 hakim ve savcı ilimizden gitti. Boş olan Kandıra Cumhuryet Başsavcılığı görevine Diyarbakır Cumhuryet Savcısı Emrah Karakoç geldi. Kocaeli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yusuf Coşkun, İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı oldu. Kars Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Soner Fevzi Vurur da Kocael Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı oldu.

Kocaeli Ticaret Mahkemesi Başkanlığına Kocaeli Hakim Emel Türkoğlu, Gebze Ticaret Mahkemesi Başkanlığına da Gebze Hakim Gülcan Açıkgöz geldi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 − 49 =