34 yaşında ki genç adam İHMAL DEN Mİ ÖLDÜ?

CK Ajansın sahibi Caner Kanyılmaz, 34 yaşında genç yaşta vefat eden arkadaşı Tunalar Endüstrinin sahibi Cüneyt Tuna’yla ilgili sosyal medyasından akılları karıştıran bir paylaşım yaptı.

KALP KİRİZİ GEÇİRİYOR OLABİLİRSİN

Caner Kanyılmaz;
“Tunalar Endüstri sahibi Cüneyt Tuna, henüz daha 34 yaşın da evli bir çocuk babası tanıdığım iyi bir insan Genç yaşında kalp krizi nedeniyle vefat etti.
Sabah erken saatte gittiği devlet hastanesinde tahlilleri yaptıktan sonra 1 saat sonra sonucunun çıkacağı söylenmiş. Rahmetli 1 saat ki arada kahvaltı yapmak için eve gidebilir miyim diye doktora sormuş ve gidebilirsin ama kalp krizi geçiyor olabilirsin denmiş ve hastaneden kendi isteğiyle ayrılmış.

Geçenlerde benim de kalp ile ilgili acile gitmek zorunda kaldığım olmuştu.  Egk çekip kan tahlili yaptılar. 1,5 saat sonra tahlil sonucunu çıkar doktora kontrol ettirin demişlerdi. O ara diliminde serbest bir şekilde takılabiliyorsun.

EVE GİTMESİNE İZİN VERMEK NEDİR?

Bu şüpheyle gelen hastaları tahlil sonucu çıkana kadar müşade altında tutulması gerekmiyor mu. Eve gitmesine izin vermek nedir? Cihazda takılı kalsa, sonuçlar çıkana kadar bekletmek zor mu. Ölüm kader ama bu bir ihmalkârlıktır.
Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Minicik yavrusu babasız kaldı.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − 21 =