İŞERİ’DEN GÖLCÜKSPOR İDMAN ZİYARETİ

Millet ittifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Gölcükspor ‘un İhsaniye stadında idman ziyaret edip futbolculara Baklava ikramında bulundu.

Gölcük Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi tarafından karşılanan Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Gölcükspor idmanını ziyaret edip futbolculara Baklava ikramında bulundu. İşeri’ye ziyaret’te Murat Ağacan, Ender Kodal ve Çetin Kocatürk eşlik etti.

İŞERİ’DEN TAKIMA DESTEK SÖZÜ

Uzun yılar Gölcükspor Mali asbaşkanı olarak görev yapan CHP ilçe Başkanlığından dolayı görevinden ayrılan İsmet İşeri Gölcükspor’un İhsaniye stadında idman yaparken ziyaret edip futbolculara baklava ikramında bulundu. Millet ittifakı Başkan adayı İşeri “Uzun yıllar Gölcükspor’da mali asbaşkan olarak görev yaptım. Kırmızı-siyahlı renklerin aşığı olarak sizlere başarılar dilemek istedim. Bizim için büyük önemi olan bu şehrin güzide takımı tek profesyonel takımı olan Gölcükspor’a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bu hafta oynayacağımız Muğlaspor maçını kazanarak yüreklerimize su serpimenizi canı gönülden dilerim hepinize başarılar dilerim. 1 Mart Cuma akşamı The Ness otelde  düzenlenen geceye katılım sağlayıp sizlere destek olacağız. Bu şehrin takımına sahip çıkmak herkesin görevi olmalıdır” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − = 62