IŞIK’A KÖYLERDE BÜYÜK İLGİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ilçemize gelerek köy ziyaretlerini sürdürdü. Bu kapsamda Ayvazpınar, Selimiye, Mesruriye, Sofular, Lütfiye Köylerini ziyaret edip, köy ahalisi ile bir araya geldi, onların sıkıntılarını dinleyip, yerel seçimlerde destek istedi.  

Önceki dönem Başbakan Yardımcısı olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık il genelinde ki köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Önceki haftalarda da ilçemize gelip köy ziyaretleri gerçekleştiren Işık, bu sefer Ayvazpınar, Selimiye, Mesruriye, Sofular, Lütfiye Köylerini ziyaret edip, köy ahalisi ile bir araya geldi, genel seçimlerde verdikleri destek için teşekkür edip, yerel seçimde de aynı desteği beklediğini belirtti. Işık ayrıca köylerin sıkıntılarını da dinledi ve taleplerini aldı. Işık’a ziyaretlerde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Barış, AK Parti İlçe Başkan vekili Mustafa Alkan, Teşkilat Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileri eşlik etti.

KÖYLERDEN DESTEK İSTEDİ

Işık yaptığı açıklamada, “Kent genelinde köy ziyaretleri yaparak milletimizin taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerden de başarıyla çıkmak ve istikrarımızı sürdürmek zorundayız. Düşmanlarımız çok ama artık Türkiye eski Türkiye değil. Tüm düşmanlarla başa çıkıp, kendi gücünü masaya koyabiliyor. Sizlerden ricam yerel seçimlerde de geçmişte verdiğiniz desteğin aynısı vermeniz ve AK belediyeciliğin hizmetlerine devam etmesi. AK Parti sizlerin yani milletin partisidir. Milleti ne derse ve isterse yapmakla mükelleftir” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 3