İŞERİ ve KAMAN Ervatan sitesine konuk oldu.

İŞERİ ve KAMAN Ervatan sitesine konuk oldu.

 

Seçim çalışmaları kapsamında İsmet İŞERİ, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar KAMAN ile birlikte ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Ziyaretlere CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Chp Meclis Üyesi Özgür Yılmaz ve Pınar Naak ‘ta katılım gösterdi. İkili seçim çalışmalarına Değirmendere Ervatan sitesinde devam ettiler.

 

Ervatan Sitesinden Tam Destek Aldılar.

 

Ervatan sitesinde yapılan buluşmaya 180 hane katılım gösterdi. Başkan adaylarını dinleyip, soru sorma fırsatı bulan site sakinleri İsmet İşeri ve Serdar Kaman’a tam destek verdi.

 

İsmet İşeri yaptığı konuşmada; “Donanma Kenti Gölcük hakettiği değeri kesinlikle göremiyor. Yapılacak çok iş var, çok büyük bir sorumluluk bizi bekliyor. Biz de 31 Mart’tan sonra bu sorumluluğun bilincinde yaşadığımız kente en iyi hizmeti sunacağımızın sözünü veriyoruz.

 

Gölcük’ün sorunlarını biliyoruz, Çözümlerimiz hazır.

 

“Sizlerin de, mahallenizin de sorunlarını biliyorum. Çevrenizdeki temizlik ve otopark sorunundan sizi kurtaracağız. Çıkmaz sokak probleminizi ve sıkıntılarınızı en kısa sürede çözeceğimizin sözünü veriyoruz.” Dedi.

 

İşeri sözlerini; “Gölcük’ün sorunlarını biliyoruz, çözümlerimizi olusturduk. Bu kapsamda projelerimizi daha detaylı sizlere anlatmak için hepinizi 9 Mart cumartesi akşamı yapacağımız Aday ve Proje Tanıtım Toplantısına davet ediyorum.” diyerek noktaladı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + = 5