Vali Yavuz Gününü Başiskele İlçemize Ayırdı

Her fırsatta ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere programlar gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, bugünü de Başiskele ilçemize ayırarak çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başiskele Kaymakamlığı görevine atanan Necip Çakmak’ı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, Kaymakamlık Makamına geçti.

İlk olarak Kaymakamlık Şeref Defterini imzalayan Vali Seddar Yavuz, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ile ilçede yapılan çalışmalara ilişkin bir süre görüşme gerçekleştirerek Kaymakam Necip Çakmak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Seddar Yavuz, Eğitim Alanındaki Ziyaret ve Denetimlerini Sürdürmeye Devam Ediyor

Bugün de Başiskele Şehit Emrah Sapa Ortaokulunu ziyaret eden Vali Yavuz, Eğitim, Covid-19 salgını ile ilgili alınan tedbirler ve aşılama faaliyetlerine ilişkin birçok konuda istişarelerde bulundu.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Yavuz, sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre eğitim ve pandemi tedbirleri üzerine sohbet etti.

Covid-19 salgını ile ilgili alınan tedbirlerin de incelendiği ziyarette Vali Yavuz, öğrencilere okulların açık olmasını önemsediklerini, pandemi kurallarına uyarak bu süreci en iyi şekilde aşmamız gerektiğini ve aşı sırası gelenlerin mutlaka aşılarını yaptırmalarını tavsiye ettiklerini belirterek, kurallara uyulması noktasında hatırlatmalarda bulundu. Vali Yavuz, öğrenci ve öğretmenlere başarılı ve sağlıklı bir dönem geçirmelerini diledi.

Özel eğitim sınıfı ve okul kütüphanesini de gezen Vali Seddar Yavuz, okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek, Covid-19 tedbirleri, aşılama çalışmaları ve okulun eğitim faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.

Ziyarette; Okul Müdürü Salih Aydın, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz’a Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya eşlik etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 39 = 43