İŞERİ SANATSEVERLERLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri,  ekibi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Değirmendere şubesi bünyesindeki suluboya resim kursunun yarıyıl sergisine katıldı.

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve ekibi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Değirmendere şubesi bünyesindeki suluboya resim kursunun “Başlangıç” isimli yarıyıl sergisine katıldı. Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleşen etkinlikte birçok eser sergilendi. İlginin yüksek olduğu etkinlik hakkında konuşan İlçe Başkanı Fikret Gürel “Sanat ve sanatçı toplumumuzun yapı taşını oluşturmaktadır. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bu bağlamda önemli bir yer tutmakta, böylesine güzel bir etkinlik ile kendileriyle buluşmaktan çok mutluyum. Arzumuz kültür-sanat dalındaki bu tarz etkinliklerin çoğalması ve halkla buluşmasıdır” dedi.

GÖLCÜK’Ü SANAT VE SANATÇILAR İÇİN UĞRAK BİR YER HALİNE GETİRECEĞİZ

Başkan adayı İsmet İşeri “Kültür-sanat çalışmaların olması ve sayısının artması bizleri çok mutlu ediyor. Sanat, bir toplumda yoksa o toplum geri kalmış demektir. Sanat insanların duygularını, iç dünyasını dışa vurmasına yardımcı olan estetik bir anlayış dır. Aydınlık bir gelecek için üstünde durduğumuz hassas konulardan bir tanesi de budur. ‘Bir millet sanattan ve sanatkârdan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz. ‘’Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’’ diyor Mustafa Kemal, bizler de bu düşünce ile olası başkanlığımızda Gölcük’ü sanat ve sanatçılar için uğrak bir yer haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 59 = 63