İŞERİ BİR HAYALİNİ AÇIKLADI

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri öğretmenleri unutmadı.  Öğretmenevini ziyaret eden İşeri, “Kentin nüfusunu karşılayan modern bir öğretmenevi hayalini umarım sizler ile gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, rakipsiz belediye başkan adayı olarak ilan edilmesi sonrasındaçalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gölcük’te gitmedik yer bırakmayan İsmet İşeri, öğretmenleri de unutmadı.

LOKUM İKRAM ETTİ

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, öğretmenler gününde ilçede bulunan Öğretmen Evini de es geçmedi. Öğretmen evinde öğretmenlerle buluşan İsmet İşeri, onlara lokum ikram etti. O anlara dair fotoğraarı sosyal medya hesabından yayınlayan İsmet İşeri, “Öğretmenler gününde Gölcük Öğretmenevini ziyaret ettim. Yapılan bu ziyarette öğretmenlerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler” notuyla paylaştı.

MODERN BİR ÖĞRETMENEVİ HAYALİ

Gölcük’e yeni ve modern bir öğretmen evi kazandırmak istediklerini de ifade eden İsmet İşeri, “Kentin nüfusunu karşılayan modern bir öğretmen evi hayalini umarım sizler ile gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 − 30 =