GÖLCÜK İÇİN ÖNEMLİ EĞİTİM

E-KPSS kursu Engelsiz Yaşam Merkezi’nde başladı

GÖLCÜK İÇİN ÖNEMLİ EĞİTİM

E-KPSS kursunun ilk hafta eğitimi geçtiğimiz hafta sonunda Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verildi. Açılan kursun Nisan ayına kadar devam edeceği öğrenildi.

2020 yılı Nisan ayında yapılacak olan e-KPSS kursuna hazırlanmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel, Gölcük ve Başiskele ilçelerini kapsayacak şekilde, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde geçtiğimiz hafta sonundan itibaren e-KPSS kursu eğitimleri başladı.

Bat, ‘e-KPSS kursu engellilerimiz için çok önemli’

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verilen e-KPSS kursu Gölcük, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinde yaşayan ve devlet memuru olmak isteyen engelliler için çok önemli olduğunu belirten Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, kurs hakkında şunları söyledi: “Kursun ilçemizde, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verilmesinde büyük emeği olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e çok teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve eğitmen desteği sağlayan Gölcük Halk Eğitim Merkezi de oldukça güzel bir işe imza atmıştır. Ben bu projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Engellilerimiz burada verilen eğitimlerle sınava hazırlanacak. Bizim isteğimiz, tüm engellilerimizin sınavda iyi bir puan alabilmesi ve emeklerinin karşılığını alabilmeleridir. Şu anda Merkezimizde 20’ye yakın arkadaşımız eğitim görmektedir. Önümüzdeki haftalarda sayımız daha da artabilir. Bizim her zamanki hedefimiz, engellilerimizin sosyal hayata daha fazla adapte olabilmeleridir. Bu anlamda yapılan bu çalışmadan büyük mutluluk duyduğumu söylemek isterim’ dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4