ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılında da esnaflarında yanında olduklarını ifade ederek 2020 yılının ilk 10 ayında 928 esnafa 78 Milyon kredi verdiklerini ifade etti.

Pandemi kredileri geri ödenmeye başlandı

2020 yılında da Gölcük esnafının yanında olmaya devam ettiklerini ifade eden Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının ilk 11 ayında 928 esnafsa 78 Milyon Kredi verdiklerini açıkladı. Başkan Mısırlıoğlu, pandemi döneminde esnafların kullandığı 25 Bin liralık kredi ödemelerinin 10. Ayda başladığını ve 6 ayda bir ödeneceğini ifade etti.

“Her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız”

Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, “Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak 2020 yılında da esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Biz esnaf dostu, her halükarda esnafa yardım eden bir kooperatifiz. Kredi almaya uygun  esnafa kredi vermekteyiz. Bu bağlamda gerekli başvuruları yapan esnaflarımızın krediye uygun olup olmadıkları incelendikten sonra gerekli olan kredi miktarını vermekteyiz. Kredilerimiz her zamanki gibi 3 ayda bir geri ödemesi yapılıyor. Pandemi nedeniyle esnafımızın kullandığı 25 Bin liralık destek kredileri de geri ödenmeye başlandı. esnafımız kredi geri ödemelerini 6 ayda bir ödeyecek” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 − 33 =