Sezer, “Bir oyla kazanacakmış gibi çalışacağız”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Asarköy Şimşekler Mahallesi’nde büyük coşkuyla karşılandı. Sezer, “31 Mart zaferimize gittiğimiz bu yolda biriz, birlikteyiz, güçlüyüz” dedi.

 

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ile birlikte Asarköy Şimşek Mahallesi’nde geniş katılımlı bir ev toplantısı gerçekleştirdi. Mahallelilerin büyük ilgi gösterdiği toplantı da Asarköy’den Cumhur İttifakı’na ve Aday Sezer’e tam destek geldi.

 

SEZER, BİRİZ, BİRLİKTEYİZ, GÜÇLÜYÜZ

Aday Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada, “Öncelikle girişteki karşılama ve özel olarak yapılan hazırlıktan dolayı çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Birlik beraberlik içinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimi kazanacağımızdan zerre şüphem yok ama 1 oyla kazanacakmış gibi son güne kadar çalışacağız çünkü hedefimiz Cumhur İttifakına en güçlü şekilde destek vermek. 31 Mart zaferimize gittiğimiz bu yolda biriz, birlikteyiz, güçlüyüz” dedi.

 

DAHA DA HAREKETLENECEK

Gölcük geniş bir araziye sahip 165 bin nüfusu olan büyük bir ilçe diyen Sezer, “Biz yeni dönemde merkeze yatırımlar yapıp, çarşı bölgesini hareketlendirmeyi hedefleyeceğiz. İlçemizin buna ihtiyacı var. Bu nüfusu merkeze çekebilirsek ancak o zaman esnafımızın iş hacmi artar. İşte aylardır bahsettiğimiz Millet Bahçesi Projemiz bunu sağlayacak. Esnafımıza ve hemşehrilerimize danışarak yapacağımız alışveriş merkezi ve beraberinde fakülte projemizde de hem çarşının gerçek mana da hareketlenmesini sağlayacak, hem de gençlerimiz için istihdamı oluşturacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 2 =