İlim Yayma Cemiyeti yeni dönemde “İlk Toplantısını yaptı”

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi yönetimi Mart ayından bu yana ilk kez yüzyüze toplantısını gerçekleştirdi. Tüm Dünya’da ve ülkemizde etkili olan Covid-19 nedeniyle bir süre toplantı yapılamamış, sonrasında uzun bir süre iletişim araçları üzerinden toplantı dönemi başlamıştı.

MART-HAZİRAN DÖNEMİ DEĞERLENDİRİLDİ

Cemiyetin Gölcük Şubesi bu dönemin Ramazan ayında ‘Hayır Seferberliği’ni başlatarak erzak yardımlarına aracılık etmiş, üyelerini Kan Bağışına davet etmişti. Sonrasında sosyal medya üzerinden ‘Hasbihaller’ programı başlatılarak farklı konu-konukların, gönül vr fikir dünyasına katkı sunulması sağlanmıştı.

 YAZ DÖNEMİ ÇALIŞMALARI PLANLANDI

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi yönetimi yaz dönemi faaliyetleri planlama toplantısı sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek yapıldı. Planlama ve hazırlık toplantısı şube başkanı Adem Demir başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Toplantı ‘’Hasbihaller’’ programı, Kurban Çalışmaları,E-yaz(online) Kursları gündemi ile gerçekleştirildi. Uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilen ‘’Hasbihaller ‘’ programlarının içerik ve genel durumu değerlendirildi. Genel merkez tarafından yürütülen kurban hisse çalışmaları ile online olarak gerçekleştirilecek E-yaz kursunun tanıtımı ile ilgili çalışmalar yapılmasına karar verildi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 + = 94