SONUNDA CADDE GENİŞLİYOR

 

Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde belirlenen ve mülk sahibi ile anlaşılan apartmanlar geçtiğimiz aylarda boşaltılmıştı. Gölcük Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre en kısa sürede boş binaların yıkımına başlanacağı söylenildi. Apartmanların yıkım işleminin ardından yerine yapılacak olan duble yol ilçemiz trafiğinin rahatlamasına neden olacak.

 

 

İlçemizin önemli sorunları çözğme kavuşmaya devam ediyor. Trafik bu soruların başında geliyor. Gölcük’ün trafik yükünü çeken en önemli yollardan bir tanesi de Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi. Yaklaşık bir yıldır devam eden çalışmalar netice vermeye başladı. O bölgede ki binaların yıkılıp yapılacak yol genişletme çalışması mahkeme sürecinin bitmesi sonrasında önümüzdeki günlerde hayata geçecek.

 

BOŞALTILAN BİNALAR YIKILACAK

Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan boş binaların en kısa sürede yıkımına başlanacağı Gölcük Belediyesi yetkililerince açıklandı. Geçtiğimiz aylarda cadde üzerinde belirlenen ve mülk sahibi ile anlaşılan apartmanlar boşaltılmıştı. Konu ile ilgili Gölcük Belediyesi yetkililerinden gelen açıklamada, “Mahkeme işlerimiz tamamen bitmiş durumda. Bu proje için gerekilen paralar da yatırıldı. Tapu işlerimiz de 10-12 gün içerisinde bitecek. Çok yakında yıkım işlemleri de başlayacak. Yıkım işlemlerinin ardından yerine yapılacak olan duble yol ilçemiz trafiği rahatlayacak” dediler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 + = 65