BAHÇELİ’DEN UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

BAHÇELİ’DEN UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi il il gezerek yaptıkları miting ve toplantılar ile siyasete sesini duyurmak istedi. EYT yasası bekleyenler hemen her gün ‘EYT yasası ne zaman çıkacak?‘ sorusuna yanıt aramaya başladı. Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından sonra dün de Devlet Bahçeli EYT açıklamasıgündeme oturdu.

Cumhur İttifakı’nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, bugün meclise gelecek ve yoğun mesai gerektirecek konulara değindi. Habertürk, Show ve Bloomberg TV ortak yayınına katılan Bahçeli’nin gündeminde af vardı. Af konusunun mecliste olması üzerine açıklama yapan Bahçeli, bu konuyu aftan ziyade bir ceza indirimi olarak gördüklerini söyledi.

ERKEN EMEKLİLİK GÜNDEMİMİZDE VAR

Sayıları milyonlara yaklaşan EYT konusunu da değerlendiren Bahçeli, bu konunun parti programında ve gündemlerinde olduğunu söyledi. Bu konuda çözüm sunabileceklerini söyleyen MHP lideri, Türkiye’nin ekonomik şartlarının iyileşmesi sonrası müşterek bir çözüm bulabileceklerini söyledi.

Maksat İstihdam

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 + = 95