İlçe Jandarma Komutanı göreve başladı

Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca’nın tayini Ağrı’ya çıkmasının ardından yerine Derince İlçe Jandarma Komutanı Sarıdağ atandı

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ göreve başladı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kıca’nın Ağrı’ya tayini çıkmasının ardından Derince İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ atanarak göreve başladı.

Sarıdağ 2005 yılında göreve başlarken çeşitli İllerde Asayiş Tim ve Komando Tim komutanlığını yaparken 2017 Yılında Kocaeli’ne atandı Sarıdağ İzmit ve Derince İlçe Jandama Komutanlığı görevlerinde bulundu, 2018 Yaz aylarında ise Suriye Afrin’de Komando Birlik Komutanlığı yaptı, 2019 Yılında ise Kocaeli Derince İlçe Jandarma Komutanı olarak atandı.

Mahir Sarıdağ 2019 Temmuz ayında İlçemiz İlçe Jandarma Komutanı olarak atanarak göreve başladı, Mahir Sarıdağ evli ve 1 çocuk babası. Sarıdağ “Bundan sonra Gölcük Halkının Asayişini sağlamak için hep birlikte mücadele edeceğiz, Gölcük İlçe Jandama sınırlarını gezer5ek tanımaya çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 + = 94