TÜM ADAYLAR O GÜN AÇIKLANACAK İDDİASI

AK Parti’de nefesler tutuldu. 31 Mart seçimleri için istifa eden ilçe başkanlarının yerine yapılan atamalardan sonra gözler ilçe belediye başkan adaylarında. 16 Kasım 2018 tarihinde sona eren belediye başkan aday adaylığı müracaatlarının ardından 18 Kasım 2018 tarihinde temayül yoklaması yapılmış, o tarihten sonra herkes beklemeye geçmişti. Aradan yaklaşık 1.5 ay geçti ancak henüz ilçe belediye başkan adayları açıklanmadı. Kulislerde, MHP ile yürütülen Cumhur ittifakı görüşmelerinin süreci uzattığı konuşulsa da, açıklamanın ne zaman yapılacağı merak ediliyor.

DOĞRU MU?

Öte yandan AK Parti’ye yakın sosyal medya hesabı olan ve söylemleri yer yer tutan Ankara Kuşu, tüm adayların hafta sonunda açıklanacağını iddia etti. Kuş, son paylaşımında “Tüm adaylar cumartesi açıklanacak” diye yazdı.

İZMİR AÇIKLANACAK

Bildiğiniz gibi İstanbul ve Ankara’nın ilçe adayları geçtiğimiz günlerde kamuoyuna tanıtılmış, yarın yani 5 Ocak Cumartesi günü ise İzmir ilçe belediye başkan adaylarının tanıtılacağı açıklanmıştı. Yarın İzmir adayları kesin olarak açıklanacak. Ancak diğer tüm aday adaylarının açıklanıp açıklanmayacağı merak ediliyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − 33 =