VELİLER BU HABERE DİKKAT!

 

 

38 yıldır sektör de hizmet veren Derya Kitapevi ismini değiştirerek artık Derya Okul Dünyası oldu.  Okul kıyafetlerinde de ilçemizde ki yetkili firma. Gölcük halkına büyük bir müjde vererek bu yıl tüm maliyet artışlarına rağmen okul kıyatlerinin tamamında zam yok, geçen yıl ki fiyatlarla satış yapılacak. 

 

 

 

 

Gölcük’te yıllardır hizmet veren, verdiği hizmetle de kırtasiye sektöründe bir numara olan Derya Kitapevi yeni vizyonu ile ilçe halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 38 yıldır sektör de hizmet veren Derya Kitapevi ismini değiştirerek artık Derya Okul Dünyası oldu.  Okul kıyafetlerinde de ilçemizde ki yetkili firma. Gölcük halkına büyük bir müjde vererek bu yıl tüm maliyet artışlarına rağmen okul kıyatlerinin tamamında zam yok, geçen yıl ki fiyatlarla satış yapılacak.

10 YILDIR OKUL KIYAFETLERİNDE YETKİLİ FİRMA

Sevilen, sayılan işletmeci Savaş Toprak bilindiği üzere ilçemizdeki tüm okulların resmi kıyafetlerinin de satışını 10 yıldır başarıyla yapan yetkili firma. Bu yılda bu hizmet devam ederken, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara sunmakta da oldukça kararlı. Eğer çocuğunuza okul kıyafeti alacaksanız mutlaka ama mutlaka Derya Okul Dünyası’na uğrayın.

ARTIK DERYA OKUL DÜNYASI

Toprak gazetemize yaptığı açıklamada, Bilindiği üzere uzun yıllardır ilçe halkına kırtasiye malzemeleri, okul kıyafetleri ve gereçleri noktasında hizmet veriyoruz.  Ürün çeşidimiz ve fiyatlarımız noktasında Gölcük’te önemli bir firmayız. Bu sene ismimizi de değiştirip, hizmet kalitemizi arttırmayı planladık. Artık Derya Okul Dünyası adıyla ilçe halkına hizmet vereceğiz. Kırtasiye malzemesi, kitap ve okul gereçleri dışında, okulların resmi kıyafetlerinin satışlarında da 10 yıldır yapan yetkili firmayız. Bu noktada kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı okul kıyafetlerini velilerimiz bizden temin edebilirler. Satışlarımız başladı. Tüm Gölcüklüleri bekliyoruz” dedi.

 

Adres: Merkez Mahallesi, Turgut Sayın Caddesi, No:11 Gölcük – Tel: 0 533 316 52 90

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 + = 79