İki araç kaza yaptı 5 yaralı

İki araç kaza yaptı 5 yaralı

Gölcük Şirinköy Turgut Özal Caddesinde  Dörtyol ağzında meydana gelen sıkışmalı kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre akşam 20.50 sıralarında Şirinköy Turgut Özal Caddesinde dört yol ağzında meydana gelen trafik kazasında her iki araçta bulunan sürücü ve yolcular olmak üzere 5 kişi yaralandı bir kişi araç içerisinde sıkıştı.

İddialara göre Mahmut T’nin idaresindeki 41 GM 796 plakalı özel otomobil hızlı gitmesi üzerine yukarıdan gelmekte olan Müjdat K’nin idaresindeki 41 SK 820  plakalı özel otomobil’e çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların yardımı ile 112 acil merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Mahmut T’nin idaresindeki araç içerisinde bulunan Songün K. araç içerisinde sıkışırken olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada yaralılar Müjdat G, Melek Sude K. ve Songün K, Mert Yağız K. Ve diğer araç sürücüsü Mahmut T olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati çelik Devlet hastanesine sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

????????????

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − 23 =