YENİ MAHALLE’NİN SEVİLEN İSMİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

 

 

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerine Gölcük’te bir çok isim muhtarlıklara adaylığını koymaya hazırlanıyor. Bu adaylardan biri de Yeni Mahalle’nin sevilen ve sayılan ismi Hasan Ertürk. Ertürk gazetemize yaptığı açıklamada, “Mahallemizde bir yenilik isteyen mahalle sakinlerinin vermiş olduğu destekle, Yeni Mahalle Muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

 

 

 

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere daha bir sene olmasına rağmen, belediye başkan adayları şimdiden konuşulurken, muhtar adayları da sahaya çıkmaya başladı. Gölcük’te bir çok isim muhtarlıklara adaylığını koymaya hazırlanıyor. Bu adaylardan biri de Yeni Mahalle’nin sevilen ve sayılan ismi Hasan Ertürk. Ertürk şimdiden adaylığını açıklarken, çalışmalara da başladı.

“MAHALLE’NİN DESTEĞİ İLE ADAY OLUYORUM”

Yeni Mahalle Muhtar adayı Hasan Ertürk gazetemize yaptığı açıklamada, “15.09.1972 Gölcük doğumluyum. 1958’de babamın kurmuş olduğu Renktaş Mermer SAN.TİC.LTD.ŞTİ’yi 1992 yılından yönetmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.  Doğduğum günden bu yana Yeni Mahalle’de ikamet etmekteyim. Yıllarca mahallemizde atölyemiz bulunmaktaydı, deprem zamanı dükkanımız yıkıldığından dolayı dükkanımızı başka yere taşıdık. Mahallemizden hiç bir zaman kopmadık. Yeri geldi mahallemizin sorunlarını hep çözmede yardımcı olduk. Bunun için mahallemizde bir yenilik isteyen mahalle sakinlerinin vermiş olduğu destekle Yeni Mahalle Muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum. Şimdiden çıkacak olan adaylara da başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 59