Derince Hastanesinden Ana kucağına teşekkür plaket

Gölcük’te hizmet veren Ana Kucağı Gündüz Bakım evi ve Çocuk kulübü Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında yaptığı destekten dolayı Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden plaket verildi. 

Gölcük’te uzun yıllardan beri hizmet veren Gölcük Ana Kucağı Gündüz Bakım ve Çocuk Kulübü kuruluşundan beri Gölcük’te çeşitli etkinlikler yapıyor. Bu etkinlikler kapsamında Sosyal Sorumluluk Projesi dalında Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesine maddi destekte bulundular.

Bu projeyi başarılı bir şekilde yürüten Gölcük Ana kucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk kulübüne Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tarafından teşekkür plaketi verdi. Plaketi alan Kurum Müdürü Salih Demircan yaptığı açıklamada şunları belirtti. Demircan; “Kurumumuz bu tür çalışmaları etkinlik kapsamında yapıyoruz. Burada en önemli olan minik yüreklerin haberdar olmalarıdır. Bu sosyal sorumluluk projesindeki  çalışmalar velilerimiz ve çocuklarımızla birlikte yapıyoruz. Bu kapsamda biz kurum olarak her zaman elimizden gelen katkıyı vermeyi ve yaşadığımız çevreyi bir borç olarak görüyoruz” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 61