İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİYLE BİZE DEMOKRASI DERSİ VERMEYE ÇALIŞAN HADSİZLERİ KINIYORUM

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen gündemi değerlendirdi.

Berlin’deki Mevlana Camii’nde Cuma gününün sabah namazı saatinde gerçekleştirilen, Orta Çağ Avrupa’sının karanlığını andıran ırkçılık ve İslam düşmanlığı motivasyonuyla, içimizdeki işbirlikçileriyle bize demokrasi dersi verme hadsizliğine kalkışan Almanya’nın inanç hürriyetini yok sayan polis operasyonunu şiddetle kınıyorum. Berlin Mevlana Camii cemaatine çok geçmiş olsun. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi Dünyanın neresinde ve ne şekilde olursa olsun, ırkçılıkla, İslam düşmanlığıyla mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz.
Geçtiğimiz hafta Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs çok önemli bir virajda yol aldı. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde halkın yaklaşık %52’sinin oylarını alan Sayın Ersin Tatar Cumhurbaşkanı seçildi. Yerli ve Milli devlet adamı olarak nitelendirdiğimiz Sayın Tatar görevine başladı. Özellikle Mavi Vatanımızın hak, hukuk ve hudutlarını korumamız açısından jeopolitik  öneme sahip Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti artık emin ellerde. Duyarlı Kıbrıs Türk vatandaşlarını kutluyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.
Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı’mız hafta içerisinde Şırnak ve Kayseri’de İl Kongrelerine ve ardından toplu açılış törenlerine katıldı. İl Kongrelerimize başlarken, Türkiye’nin dört bir yanında eserler üretmeye devam ediyoruz. Tüm düşmanlar etrafımızı sarsa da bin yıldır vatanımız olarak canımız pahasına sahip çıktığımız bu güzel coğrafyadan bizi tasfiye etme hayallerinden vazgeçmeyenler hüsrana uğramaya devam edecekler. İslamofobik, zihinsel rahatsızlıkları bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Macron az kalan görev süresi dolduğunda şöyle bir geriye baktığında başkanlık dönemindeki tek icraatinin İslam düşmanlığı olduğunu görecektir. Ülke yönetmedeki başarısızlıklarını İslam’a çatma hadsizliğinde bulunarak, Türkiye’ye sataşarak örtmeye çalışmaktadır. Ancak bu çabaları boşuna çıkacaktır. Yaklaşık 2 yıl sonra yapılacak olan Fransa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dünya ve Fransa beceriksiz, başarısız, hadsiz Macron’dan kurtulacaktır. Diğer yandan Hollanda muhalefet partisi lideri Wilders’in paylaşımı, hakkın tarafında olduğumuzun adeta tescilidir. Cumhurbaşkanımız’a dil uzatma cüretinde bulunan, lağım çukuruna benzettiğim islam düşmanı ırkçı Wilders, kendi ülkesinde de İsrail ile ilişkileri soruşturma konusu olmuştur. Kendisi ciddiye alınmayacak bir mahlukattır. Türkiye’de oyların %52’sini alarak demokratik bir şekilde Cumhurbaşkanı olan bir Devlet Başkanına dil uzatmak demokrasi anlayışlarının tezahürüdür. Avrupa son dönemde ekonomik ve siyasal yönlerden çöküşe geçmiştir. Bu çirkin sesler çöküşün dışavurumudur. Türkiye Cumhuriyeti Milleti olarak bizler dik durarak, safları sıklaştırarak bu hadsizlere meydan bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıkışımıza devam edeceğiz.
8 Kasım’da gerçekleşecek olan Ak Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongremizin hazırlıklarına devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi İl Kongremize en güçlü destek veren ilçelerden biri olacağız. Tüm mahalle başkanlarımız ve köy temsilcilerimizle çalışma halindeyiz. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in öncülüğünde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek kongrede üzerimize düşeni yapacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde karşılayacağız. Bunun yanında teşkilat üye çalışmalarımız da son sürat devam etmektedir. İlçe Yöneticilerimize ve teşkilatımızın diğer emekçilerine verdiğimiz sayıların üzerinde geri dönüşler olmakta ve bu durum bizleri çok sevindirmektedir. Ak Parti milletin tek umudu olmaya devam ediyor. Son dönemde özellikle gençlerimizin yoğun bir ilgisi olduğunu gözlemliyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi davamıza kazandırmak bizim için çok önemlidir.
Bir yandan halkımızla hemhal olmaya devam ederken diğer yandan İlçe Teşkilatımıza hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretimize gelen bütün misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Her birinden Allah razı olsun. Önceki günlerde geçmiş dönemde görev yapmış mahalle başkanlarımız ziyarette bulundular. Diğer ziyaretler gibi özellikle bu ziyareti çok değerli buluyorum. Ak Parti’de aktif görev yapan yapmayan herkes ortak bir hedef doğrultusunda, Halka ve hakka hizmet uğruna elini taşın altına koymaya devam ediyor. Yaklaşık 20 yıllık başarımızın bir sırrı da bu kenetlenme halidir.
Sözlerime son verirken hemşehrilerime bir kere daha temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmelerini istirham ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 85 = 94