İBRAHİM KILIÇ AMELİYAT OLDU!

Ak Parti Gölcük ilçe başkanlığı yerel yönetimlerden Sorumlu ilçe başkan yardımcısı, Yalova Koruköy mevkiinde faaliyet gösteren Harb-İş Oteli ve Sosyal Tesisleri’n genel müdürü İbrahim Kılıç başarılı bir ameliyat geçirdi.

BAŞARILI GEÇEN BİR AMELİYAT SONRASI SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Kentimizin sevilen isimlerinden Ak Parti Gölcük ilçe başkanlığı yerel yönetimlerden Sorumlu ilçe başkan yardımcısı, Yalova Koruköy mevkiinde faaliyet gösteren Harb-İş Oteli ve Sosyal Tesisleri’n genel müdürü İbrahim Kılıç, çok güvendiği doktoru Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof Dr Seyhan Alkan’ın gerçekleştirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kentin sevilen ismi Kılıç’ın, geçirdiği ameliyat sonrası sağlık durumu gayet iyi. İstirahat eden Kılıç; ‘Başarılı  bir operasyon ile yaşam kalitemi  düşüren ve uzun yıllar bana sıkıntı veren sorunlarım inşaallah giderildi. Öncelikle operasyonu gerçekleştiren  Gölcük’ümüzün  gururu Pr. Dr. Seyhan Alkan hocama ve ekibine teşekkür ediyorum. Gelen, arayan tüm dostlarıma sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.’ Dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)